Haberler

Babylon Çeşme'de Ağustos Ayı Boyunca Dans Hiç Bitmeyecek

Güncelleme:

Çeşme'nin en güzel koylarından Aya Yorgi'de yer alan Babylon Çeşme'de yaz tüm hızıyla devam ediyor.


Birbirinden eğlenceli dans partilerine sahne olacak olan Babylon Çeşme'de Ağustos ayı boyunca dünyanın en iyi DJ'leri arasında gösterilen David Vendetta, benzersiz House mixleriyle Milk & Sugar, yerli DJ dörtlüsü Lust, ünlü oyuncu Elijah Wood ve DJ Turquoise Wisdom'ın bir araya gelerek oluşturduğu Wooden Wisdom, bir Babylon klasiği Oldies But Goldies partisi ve müziği doğayla buluşturan Babylon Soundgarden Çeşme Festivali tatilcilere unutulmaz geceler yaşatacak. Babylon Çeşme Ağustos ayı etkinliklerinin biletleri Biletix'te satışa çıktı.

Babylon Çeşme'de dünyanın en iyi DJ'leri arasında gösterilen David Vendetta'nın 01 Ağustos'ta gerçekleşecek performansı ile başlayacak olan Ağustos ayı, 08 Ağustos Milk & Sugar, 09 ve 23 Ağustos Lust, 16 Ağustos Wooden Wisdom ve 29 Ağustos Oldies But Goldies performansları ile devam edecek. Babylon Çeşme'de Ağustos ayı Babylon Soundgarden Çeşme Festivali ile sona erecek.

David Vendetta: 2002 yılından bu yana Ibiza'dan New York'a, Moskova'dan Marakeş'e kadar dünyanın en iyi rave partilerinde çalan David Vendetta yepyeni parçalarıyla 01 Ağustos'ta Babylon Çeşme'de unutulmaz bir geceye imza atacak.

Milk & Sugar: Alman house müziğinin efsane ikilisi Milk & Sugar, şu sıralar listelerin zirvesinde yer alan Canto Del Pilón single'ı ve sevilen mixleriyle 08 Ağustos gecesi Babylon Çeşme'yi dans pistine çevirmeye geliyor.

Lust: Yiğit Gürcihan, Gazali Görüryılmaz, Doruk Güralp ve Deniz Karaman'dan oluşan DJ dörtlüsü Lust da 09 ve 23 Ağustos geceleri akşamüstü başlayacak Happy Hour etkinliklerinin ardından Babylon Çeşme'de sergileyecekleri interaktif performansla seyircileri dans dünyasının içine sokacak.

Wooden Wisdom: 16 Ağustos akşamında geçtiğimiz Şubat ayında Babylon Asmalımescit'te sergiledikleri performansla ses getiren Wooden Wisdom ikilisi bu kez Çeşme'de hayranlarıyla buluşacak. Sevenleri tarafından çok da bilinmeyen DJ'lik yeteneklerini sergileyecek olan Elijah Wood ile Turquoise Wisdom'dan oluşan Wooden Wisdom, farklı ülkelerden topladıkları 30-40 yıllık kayıtlarla müzik severlere sürprizlerle dolu, bol danslı bir set sunacaklar.

Oldies But Goldies & Babylon Soundgarden Çeşme: 29 Ağustos'ta Murat Abbas ve Murat Beşer ikilisinin klasikleşmiş eğlencesi Oldies But Goldies partisinin ardından Babylon Çeşme, 30 Ağustos'ta gerçekleşecek olan ve Erol Alkan, Kölsch, Robag Whrume, Tobias Thomas, Reinard Voight ve Coma gibi Avrupa'nın en tanınmış DJ'lerinin performans sergileyeceği Babylon Soundgarden Çeşme Festivali ile bu eğlence dolu ayı noktalayacak.

Babylon Çeşme'nin portakal ve limon ağaçları arasındaki plajında gün boyu gerçekleşecek birbirinden eğlenceli etkinliklerle Ağustos ayı boyunca eğlence hiç bitmeyecek. Dansın ve eğlencenin garanti olduğu etkinliklerin biletleri Biletix'te!


Kaynak: Bültenler / Güncel

Elijah Wood Aya Yorgi Babylon Çeşme Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title