Haberler

Babıali Kültür Sofrası" Etkinliği

İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Babıali Kültür Sofrası" etkinliğinin ikincisinde, Cağaloğlu'ndaki valilik binasında, gazeteci, yazar ve edebiyatçılarla bir araya geldi.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Babıali Kültür Sofrası" etkinliğinin ikincisinde, Cağaloğlu'ndaki valilik binasında, gazeteci, yazar ve edebiyatçılarla bir araya geldi.Toplantıya, İstanbul Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Emre Bilgili, Yeni Şafak gazetesinden Dr. Fatma Barbarosoğlu, Milli Gazete'den Mehmet Şevki Eygi, Cumhuriyet gazetesinden Metin Celal, Türkmedya İcra Kurulu Başkanı Cengiz Özdemir, akademisyen Prof. Dr. Nazif Gürdoğan, Vatan gazetesinden İbrahim Kiras katıldı. İstanbul Valisi Şahin, toplantı öncesi yaptığı konuşmada, tarihi misyonu olan İstanbul ve Babıali'nin, mekan ve zaman olarak da derinliğe sahip bir kavramı içerdiğini belirterek, münevverlerin, aydınların yanında ve onların her türlü önerilerine açık olduklarını ifade etmek adına bu toplantıyı düzenlediklerini anlattı. AA

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Ahmet Emre Bilgili Vasip Şahin Yeni Şafak İstanbul Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title