Haberler

'Babam' Filminin Özel Gösterimi Yapıldı

Başrollerinde Çetin Tekindor, Melisa Şenolsun, Berker Güven, Erkan Kolçak Köstendil ve Cezmi Baskın'ın yer aldığı 'Babam' filminin oyuncularının katıldığı özel gösterime; Nurgül Yeşilçay, Ahmet Mümtaz Taylan, İpek Bilgin, Mehmet Aslantuğ, Arzum Onan, Bora Akkaş, Cansu Tosun, Efecan Şenolsun, Ozan Dolunay ve Neslihan Yeldan katıldı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADILAR

Batmakta olan sardalya konserve fabrikasını kurtarmaya çalışırken, karısının ölümüyle zihinsel engelli oğlu Arif'le (Berker Güven) baş başa kalan Yusuf'un ( Çetin Tekindor ) hikayesini konu alan filmi izleyenler gözyaşlarını tutamadı.

Yönetmen Nihat Durak'ın "İnsanlar birbirine dokunduğunda dünya değişir" diyerek anlattığı filmi ünlü oyuncular şu şekilde yorumladı;

NURGÜL YEŞİLÇAY "ŞİİR GİBİYDİ"

"Film güzeldi ve duygusaldı. Oyuncu performansları çok etkileyiciydi özellikle Çetin Tekindor hiçbir ayrıntıyı kaçırmamış. Şiir gibiydi, izlemesi çok zevkliydi.

Mehmet Aslantuğ "Sinema salonlarında "Babam" gibi güzel duyguların altını çizen, yaşama sevincini tazeleyen yapımlara ihtiyacımız var. Yaşlandıkça ya çok sulu göz oluyoruz ya da film gerçekten öyle ama ondan ibaret değil."

Arzum Onan:" İzledikten sonra etkisi uzun sürecek çok güzel, çok etkileyiciydi bir film. İlk sahneden itibaren çok etkileyiciydi, çok güçlü duygularla içine çekti eminim birçok hayata da dokunacaktır."

Neslihan Yeldan; "Filmden herkes gözyaşlarıyla çıktı. Hüzünlü güzel bir hikaye olmuş. Bir oyuncu olarak seyretmekten çok keyif aldım."

Ahmet Mümtaz Taylan : "Hassasiyetleri, dokunmak istediği meseleler, her şeyiyle çok duyarlı bir film. Başta Çetin abi olmak üzere herkes çok çok iyiydi. en geniş ölçüde seyirciyle buluşmasını diliyorum."

İpek Bilgin: "Çok dokunaklı bir film. Baba oğul meselesi her zaman insanın içine dokunan bir şey. Çok keyifli bir filmdi. Çünkü istanbul dışındaki meselelerle ilgiliydi. Küçük işletmelere, öğretmenlere değinmesi insanın içine dokunan ve çok yavaş adımlı güzel bir film olmuş."

Ozan Dolunay: "Çok yoğun, çok güzel bir filmdi.Bende bazı kısımlarında destek olmak amaçlı bulundum. Çok güzel bir iş çıkartmışlar. İnsanın ruhuna dokunan bir filmdi. Ne kadar çok çalıştıklarını, ne kadar çok emek verdiklerini biliyorum. vallahi ellerine sağlık"

Efecan Şenolsun: "Benim için ayrı bir özelliği oldu.Çünkü kız kardeşimi ilk defa filmde izledim.Hikaye o kadar hem bizden hem içten hem de anlatamadığımız gerçeklikte. İnsan darmaduman olmamak için zor tutuyor kendini. İzleyenler içinde hem zevkli hem de bayağı duygu dolu dakikalar yaşayacaklar. "

Cansu Tosun: "Çok etkileyici, çok gerçekçi, çok samimi, çok öğretici aynı zamanda.Herkese tavsiye ederim. Herkesin emeğine sağlık.Çok güzel bir film olmuş.

'Babam' Filminin kısaca hikayesi ise şöyle; Yusuf Tunalı (Çetin Tekindor) batmakta olan sardalya konserve fabrikasını kurtarmaya çalışırken, karısının ölümüyle zihinsel engelli oğlu Arif'le (Berker Güven) baş başa kalır. Oğlunu, engeli sebebiyle yıllardır kabullenememiş Yusuf için, bu durum büyük bir sınav olacaktır. Genç öğretmen Feride (Melisa Şenolsun), atanamadığı için Yusuf'un fabrikasında çalışmaya başlar. Arif, Feride'nin ilgisiyle kabuğundan çıktıkça, Yusuf'un da Arif'e olan bakışı değişir. Yusuf, Feride ve Arif'in yaşadıkları, çevrelerinde olup bitenler, bu üç insanı birbirine daha da yakınlaştırır. Yusuf içinde saklı olan iyi insanı Feride ve oğlu Arif'in etkisiyle gün yüzüne çıkarmaya başlar. Dertleri ve sorumlulukları Yusuf'un sürpriz kararlar almasına yol açar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Mümtaz Taylan Mehmet Aslantuğ Çetin Tekindor Nihat Durak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title