Haberler

Babaları Tarafından Öldürülen 2 Çocuğun Annesiyle Fotoğraf Paylaşan Gülben Ergen'e Tepki Yağdı

Güncelleme:

Geçtiğimiz aylarda eşlerini aldattığı haberleriyle gündeme gelen Gülben Ergen'in babaları tarafından öldürülen 2 çocuğun annesiyle fotoğraf paylaşması tepki çekti.

Gülben Ergen'in eski eşi Erhan Çelik'i evli iş adamı Tolga Duğles ile aldattığı yönünde çıkan haberler magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü. Olayın yankıları sürerken ünlü şarkıcının, babaları tarafından öldürülen 2 çocuğun annesiyle fotoğraf paylaşması tepki çekti.

"İNSANDA BİRAZ UTANMA DUYGUSU OLUR"

Ünlü şarkıcının paylaşımının altına, "İnsanda biraz utanma duygusu olur, rezil oldun bir de kalkmış pişkin pişkin kadın savunucusu oldun başımıza... Şimdi de kadınlar ve çocuklar üzerinden bir nevi algı değişikliği yapmak..." şeklinde yorumlar yapıldı.

Gülben Ergen'in paylaşımı;

İşte Gülben Ergen'e yapılan yorumlardan bazıları;


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülben Ergen Tolga Duğles Erhan Çelik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (119)

KÜBRA:

Gülben ergenin buradaki amacı bukadını kullanarak kendini temize çıkarmak. . bakın ki ben böyle melek gibi biriyim. . ama şunu unutuyor, bu halk bunları yemez

53
3
yanıtYanıtla
Ömer:

Eskiden olsa yerdikte artık yemezler be gülben masum insanlar üzerinden pirim yapma zaten acılı bi anne onla kendi aklıyamazsın

37
7
yanıtYanıtla
Dilek:

Gülben seni (mö) de (ms) hiç sevmedim ve sevmeyeceğimde

39
3
yanıtYanıtla
Menas:

Nasıl yapmacık,çocukca hareketler..utanma da yok..

38
4
yanıtYanıtla
Gs:

Evet gulbenin yaptigi etik degil yalnis ama magazin ne kadar dogru elinde yatak goruntuleri varmi sanki hepiniz sutten cikmis ak kasik birine kotu yorum yaparken aynayi kendi tarafiniza cevirin herkesin yasadigi yaptigi kendine topraga girdigimizde hesap vericek olan kisi o bu kadarda yapmayin.

23
18
yanıtYanıtla
Neslihan:

Kotusunuz,camur atmayi ne seviyosunuz.iciniz disiniz fesatlik..gul gibi uc cocugu var..sorsan uc kelimeyi bi araya getiremez ama elestiri diyince bir numara..bos lafffffff

15
25
yanıtYanıtla
beyni ergenlikte kalan gülben:

gülbenin her zaman ki ergen hareketleri

33
6
yanıtYanıtla
Teeeee:

Hala daha oynuyo yaa yuh bu kadına inanmayın Allah aşkına nefret ediyorum senden ve senin gibilerinden

30
7
yanıtYanıtla
ASYA:

Çocuklarının boynunu eğdin diyorsunuz da asıl sizin adi yorumlarınız çocuklarını üzüyor terbiyesizlik yaptı diyip kesmiyorsunuz .

8
26
yanıtYanıtla
yabo:

HAYATIMDA BU KADAR REYTİNG KOKAN HAREKETLER GÖRMEDİM RTÜKDEN CEZA YEDİ SIRF GÜNDEMDEN DÜŞMEMEK İÇİN ŞARKILAR ÇIKARDI Kİ ŞUANDA ARKADAŞIN NE İŞLE MEŞGUL OLDUĞU BELLİ DEĞİL MÜZİSYEN DESEK DEĞİL PROGRAM SUNUCUSU DESEK DEĞİL FOTOMODEL HİÇ DEĞİL ACI DOLU İNSANLARI KULLANMAYIN KENDİ PRİMİNİZ İÇİN GARİBANI ALET ETMEYİN OTURUN STARBUCK TA KAHVE İÇİN İNSTAGRAMLARDA VİDEOLAR ÇEKİP OYALANIN. !!!!

29
5
yanıtYanıtla
Tüm 119 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title