Haberler

Babalar Günü

MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, Babalar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, Babalar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Belen mesajında, toplumsal yapının temel kurumlarından olan ailenin huzuru ve mutluluğu için çaba harcayan babaların, aile içerisinde üstlenmiş oldukları görev ve sorumlulukları büyük bir özveriyle yerine getirmekte olduğunu belirtti

Açıklamasında, babaların aile kurumlarının ayakta kalması için büyük görevler üstlendiğine yer veren Belen şu ifadeleri kullandı:

"Aile kurumunun ayakta kalmasında büyük görevler üstlenen ve gösterdiği özveriyle eşine ve çocuklarına ömür boyu desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, ailesinin mutluluğunu her şeyin üstünde tutan, eşleriyle birlikte yetiştirdikleri çocuklarıyla toplumumuzun geleceğini şekillendiren tüm babalarımız bizim en değerli hazinelerimizdir. Ailesi için maddi ve manevi tüm imkanları sonuna kadar seferber eden, yaşama tecrübeleriyle bizlere her zaman yol gösteren Babalarımızı sadece bir gün içinde hatırlamayalım. Babalarımız bizim en kıymetli hazinemizdir. Babalarımızı her zaman sevelim, sayalım, onları her zaman hatırlayalım."

Kaynak: AA / Yerel

Bülent Belen Babalar Günü Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title