Haberler

Baba, Nehirde Kaybolan Oğlunu Ararken Çevredekiler Canlı Yayın Derdine Düştü

Güncelleme:

Adana'da bir çocuk girdiği Seyhan Nehri'nde kayboldu. Çocuğun babası feryat içinde oğlunu ararken, iki kadının yaşananları görüntüleyerek sosyal medyada canlı yayın yapması dikkat çekti.

Olay, Seyhan ilçesine bağlı Yenibaraj mahallesinde meydana geldi. Irak'ta yaşayan İbrahim Kaplan (42) çocuklarını ve eşini alarak terör örgütü DEAŞ baskısından dolayı Ankara'ya yerleşti. Kaplan dün de Adana'daki akrabalarını ziyaret etmek için oğlu 15 yaşındaki Enver Kaplan ile Adana'ya geldi.

SERİNLEMEK İÇİN NEHRE GİRDİ, AKINTIYA KAPILDI

Kaplan, baba oğul akrabalarıyla birlikte Seyhan Nehri eski baraj kenarına gezmeye geldi. Bir süre sonra sıcaktan bunalan Enver Kaplan nehre girdi. Yüzmeyi bilmeyen Kaplan önce derin olmayan yerde yüzerken bir süre sonra akıntıya kapılarak derin yere doğru sürüklendi.

SAATLERCE ARADILAR

Baba Kaplan ve akrabaları da yüzmeyi bilmediği için çocuğu çıkartamadı. Babanın feryadını etraftaki vatandaşlar koşup nehre atladı ancak Kaplan, nehirde gözden kayboldu. Daha sonra olay yerine Can-Kur ekipleri sevk edildi. Can yelekleriyle nehre girip çocuğu arayan ekiplerde onu bulamadı.

İSYAN EDEN BABA NEHRE GİRİP ÖLMEK İSTEDİ

Olay yerine bir süre sonra ise dalgıç polisler geldi. Dalgıçlar nehre girerek arama başlattı. Ancak bir türlü çocuk bulunamadı. Çocuğu bulunamayan baba isyan ederek koşup nehre girerek kendisi de ölmek istedi. Ancak yakınları ve polisler baba Kaplan'ı tutarak güçlükle nehirden çıkartıldı.

BABAYI UZAKLAŞTIRDILAR

Baba daha sonra polisler tarafından nehir kenarından ikinci bir olaya meydan vermemesi için uzaklaştırıldı.

FİLM GİBİ İZLEDİLER, FOTOĞRAF ÇEKMEK İÇİN YARIŞTILAR

Bu arada meraklı vatandaşlar da olayı görmek için nehir kenarında uzun kuyruklar oluşturdu. Vatandaşlar bu anları görüntülemek ve fotoğraf çekmek için de cep telefonlarını sarıldı.
İki kadının ise baba nehir kenarında isyan ederken o anları görüntülemesi dikkat çekti.
Kadınların bu anları sosyal medyadan canlı yayın yaptığı öğrenildi.

Çocuğun bulunması için dalgıçların arama çalışması devam ediyor.






Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Enver Kaplan Seyhan Irak 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title