Haberler

Azeri Sanatçıdan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Destek

Azeri sanatçı Afaq Aslan, Türk halkına ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğini açıklayarak, "Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Evet " almasını istiyorum" dedi.

Azeri sanatçı Afaq Aslan, Türk halkına ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğini açıklayarak, "Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Evet " almasını istiyorum" dedi. Görüşmeleri devam eden bir dizi projesi için Türkiye'de bulunan Azerbaycanlı sanatçı Afaq Aslan, Türk halkına ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a desteğini açıklayarak, yaklaşan referandum hakkındaki beklentilerini de ifade etti. Türkiye'nin son yıllarda yaşadığı terör olaylarına da değinen sanatçı, 'kardeş ülke' vurgusu yaparak, Türkiye'yi hedef alan terör saldırılarında en az Türk halkı kadar üzüntü yaşadıklarını anlattı.

Bir proje için Türkiye'de bulunan Aslan, konakladığı otelde verdiği röportajda Türk halkına selam, sevgi ve desteğini ifade ederek," Türkiye'den bir dizi teklifi aldım. Görüşmelerimiz olacak burada. Onunla ilgili Türkiye'deyim. Azerbaycan'da da yeni şarkılar ve yeni klip için çalışıyoruz. Türkiye'den de birçok hayranım var. İzliyorum; yorumlar yazıyorlar, izliyorlar. İyi ve kötü, hepsini izliyorum" dedi.

"TÜRKİYE, İKİNCİ VATANIM"

Türkiye'de bulunmaktan çok mutlu olduğunu ve Türkiye'yi ikinci vatanı olarak gördüğünü vurgulayan sanatçı, Türk halkının son zamanlardaki terör saldırılarında yaşadığı acıyı da paylaştığını ifade ederek, " Türkiye, ikinci vatanım. Kendimi hiç yabancı hissetmiyorum. Zaten Azerbaycan ve Türkiye olarak; bir millet, iki devletiz. Türkiye zor dönemler geçirdi, geçiriyor. Biz de izliyoruz. En az sizin kadar sizin acınızı biz de hissediyoruz. Her zaman size desteğiz. Azerbaycan her zaman Türkiye'nin acısını kendi acısı gibi hissedecek" diye konuştu.

"YÜZDE 90 'EVET' ÇIKACAK SONUÇ, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HALKINDAN 'EVET' ONAYI ALACAK"

Türkiye'nin içerisinde bulunduğu referandum süreci hakkında da konuşan ve referandumdan beklentisini açıklayan Afaq Aslan, "Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'evet' oyu almasını istiyorum. Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasetini, liderliğini destekliyorum. Azerbaycanlılar her zaman Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında. Bana sorarsanız, 'yüzde 90 evet' çıkacak sonuç. Cumhurbaşkanı Erdoğan, halkından 'evet' onayı alacak" değerlendirmesinde bulundu.

Son olarak Türk halkına bir kez daha kardeşlik mesajı veren ve Türkiye hakkında iyi temennilerde bulunan sanatçı Afaq Aslan, referandum sonucunun 'evet' olmasının sadece Türkiye'ye değil, tüm Türk dünyasına güç katacağını söyledi.

(Hüseyin Coşkun / İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Aslan Türk Azerbaycan Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title