Haberler

Azerbaycan ordusunun Karabağ'da esir aldığı Ermeni askerlerin görüntüsü yayınlandı

Güncelleme:

Ermenistan ordusunun işgali altındaki Dağlık Karabağ'da ilerleyişini sürdüren Azerbaycan ordusu, bölgede bir grup Ermeni askeri esir aldı. Görüntülerde, esir alınan Ermeni askerlerin "Karabağ Azerbaycan" dediği görülüyor.

Ermenistan ordusunun 27 Eylül'de Azerbaycan sivil yerleşim birimlerine ateş açması üzerine, karşı atağa geçen Azerbaycan ordusu, ilerleyişini dört koldan sürdürüyor. Operasyon kapsamında 3 kent merkezi, 2 kasaba ve 112 köy ile bazı stratejik yükseklikleri işgalden kurtarılırken, Ermenistan ordusuna ağır darbe vuruldu.

BİR GRUP ERMENİ ASKERİ ESİR ALINDI

Ermeni işgali altındaki Dağlık Karabağ bölgesini, kuzey ve güneyden kuşatan Azerbaycan ordusu, bir grup Ermeni askeri esir aldı. Görüntülerde, esir alınan Ermeni askerlerin "Karabağ Azerbaycan" dediği görülüyor.

NE OLMUŞTU?

Azerbaycan ordusu, Ermenistan ordusunun sivil yerleşim birimlerine ateş açması üzerine 27 Eylül'de karşı saldırı başlatmıştı. Mevzilerini kaybeden Ermenistan ordusu, Azerbaycan'ın sivil yerleşim birimlerine top ve füzelerle saldırısını sürdürmüştü.

Ermenistan ve Azerbaycan, Moskova'da yapılan görüşmelerde, 10 Ekim saat 12.00'den itibaren geçerli olmak üzere Dağlık Karabağ'daki cenazelerin ve esirlerin değişimini öngören insani amaçlı "ateşkes" kararı almıştı.

Ermenistan ordusunun, ateşkesin üzerinden 24 saat geçmeden Azerbaycan'ın Gence kentine füzelerle saldırması sonucu 10 kişi ölmüş, 35 kişi yaralanmıştı.

Azerbaycan ordusu, Ermenistan işgalindeki Gubadlı'yı iki taraftan çevirdi! Bölge her an kontrol altına alınabilir

Ermenistan ordusu, 17 Ekim'de 2'nci defa Gence kentine füze ile saldırı düzenlemiş, bunun sonucunda 13 sivil yaşamını yitirmiş, 50'nin üzerinde sivil yaralı olarak enkaz altından çıkartılmıştı.

İki ülke arasında, 18 Ekim'de ikinci kez geçici insani ateşkese kararı alınmış, ancak Ermenistan ateşkesi ihlal ederek yeniden sivilleri hedef almıştı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Dağlık Karabağ Ermenistan Azerbaycan Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (66)

ULKUCU:

kafalarina skin kafalarina açıman

41
26
yanıtYanıtla
Aa:

İsmine ülkücü yazmışsın. Bari ülkücülerin ismini kirletme barbarlığa gerek yok önce insan ol. Azeriler insan gibi davranıyor sende azerilerden biraz insanlık dersi al .kafa tasçı seni erdoğanın dediği gibi kafatasçı

yanıt0
yanıt0
TÜRKÜCÜ:

He yaw he heeee.

yanıt1
yanıt1
korolado8:

bir esire bunu söyletmek ne savaşı kazandırır nede daha iyi duruma getirir nasıl bir mantıktır esir aldığın adama kötü davranırsın dinimiizde böyle birşey kesinlikle olmaz olamaz çok büyük günahı vardır sen o adama tam tersine çok iyi davranacanki işte asıl orada kazanan sen olursun kafasını koparıp bozkurt işareti ile fotoğraf çekeni bile gördüm allah hidayet etsin bide aptal aptal bunla övünenler var bunlar o savaştan bile daha çok tehlike arz ediyorlar insanlık için

27
33
yanıtYanıtla
enpati:

Enpati yapar tersini düşünürsen bir ermeni esir aldığı azerbaycan askerini hemen öldürür. yine kardeşler öldürmüyor içlerindeki yangını bu şekilde söndürüyor.

yanıt6
yanıt4
korolado8:

esir alınan askeri öldüremez sallama yapma bilmediğin şeyler hakkındada yorum yapma o zaman alınan tüm esirler tüm savaşlarda öldürülseydi ümmetimiz savaşlarda içi yanmıyormuydu onlar niye böyle davranmıyordu onların içi senden daha çok yanıyordu buna emin ol dediklerimin hala arkasındayım

yanıt4
yanıt3
BALAMİR 44:

Bırak şu ümmet lafını ermeniliğini ümmetçiliğin altına sığınarak savunma. Belki o Azerbaycan askerlerin yakınları hocalıda derisi yüzülerek öldürülmüştür böyle davrandıkları için teşekkür edeceğin yerde boş tatava yapıyorsun

yanıt12
yanıt8
dr:

boş yapma kerkenez . hocallıda mezalimler yapılalı 30 sene olmadı . ermeniliğini gizleyerek gevezelik yaptığınımı sanıyrsun

yanıt0
yanıt2
korolado8:

ben ne ermeniyim ne türkm ben sadece bir allahın yarattığı bir kulum yok o ırk yok bu ırk benim işim olmaz ben hem hukusal açıdan hem dinsel yaklaşımla bunu dedim neden doğrular bu kadar ağrınıza gittiki onlar çocuk kadın öldürdü diye sizdemi böyle davranacaksınız ama bu alçaklıktır bu kadar açık ve nettir yanlışa yanlışla karşılık verilmez verirsen en büyük hatayı sen yapmış olusun o askerlere şefkat göstereceksin derdini düzgünce izah edeceksin. dinim islam ümmedim muhammed ırkçılıkölümdür

yanıt0
yanıt0
AZERBAYCAN ASKERİNE!!!:

ermeni olsaydı indi zencirlere vurmuş dövüyorlardı. Şimdi bakın bu esirlerin elini bile bağlamamışlar. Ermeni zülm etdi Azerbaycan esirlerine Azerbaycan askeri 10 gün bundan önce mağazada bulduğu kadına dokunmadı bile onu getirdiler kadın hakları teşkilatına teslimetdiler. İki gün sonra kadının isparatçı olduğu malum oldu. KARA KUYU sen yaşamadın o açıları biz yaşadık bizim insanımız gördü. Hikayelere bile yakışmayacak vahşilikler yapdılar bizim insana . Sen bilmesen bile olur ALLAH biliyor ya

22
1
yanıtYanıtla
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title