Haberler

Azerbaycan karşısında ağır kayıplar veren Ermenistan, yaşlıları cepheye gönderdi

Güncelleme:

Dağlık Karabağ'daki çatışmalarda Azerbaycan ordusu karşısında ağır kayıplar veren Ermenistan, yaşlı, genç fark etmeden herkesi cepheye göndermeye başladı. Cepheye katılan yaşlıların görüntüleri ise Azerbaycan'ın, Dağlık Karabağ'da üstünlüğünü bir kez daha gösterdi.

Azerbaycan ordusunun işgalden kurtardığı Ağdere, Ağdam, Fuzuli, Cebrail ve Hadrut bölgelerine gün boyunca saldırı düzenleyen Ermeni askerleri, kısa sürede etkisiz hale getirildi.

ERMENİSTAN ORDUSU GERİ ÇEKİLMEK ZORUNDA KALDI

Dağlık Karabağ'da ciddi kayıplar veren Ermenistan ordusu da geri çekilmek zorunda kaldı. Son yapılan açıklamada; Ermenistan ordusuna ait 2 T-72 tankı, 1 Tor-M2KM uçaksavar, 4 Grad füze sistemi, 1 D-20, 1 D-30 ve 2 D-1 obüsü, birkaç İHA ve birkaç personel aracının imha edildiği aktarılırken, mevzilerini bırakıp kaçan askerler olduğu belirtildi.

TAKVİYE GÜÇ OLARAK YAŞLILAR CEPHEYE GÖNDERİLDİ

Ermenistan hükümeti, kayıplarını saklamaya çalışsa da azalan mühimmat ve asker sayısı nedeniyle yaşlı, genç fark etmeden herkesi cepheye göndermeye başladı. Cepheye katılan yaşlıların görüntüleri ise Azerbaycan'ın, Dağlık Karabağ'da üstünlüğünü bir kez daha gözler önüne sermiş oldu.

Azerbaycan karşısında ağır kayıplar veren Ermenistan, yaşlıları cepheye gönderdi

NE OLMUŞTU?

Azerbaycan ordusu, Ermenistan ordusunun sivil yerleşim birimlerine ateş açması üzerine 27 Eylül'de karşı saldırı başlatmıştı. Mevzilerini kaybeden Ermenistan ordusu, Azerbaycan'ın sivil yerleşim birimlerine top ve füzelerle saldırısını sürdürmüştü.

Ermenistan ve Azerbaycan, Moskova'da yapılan görüşmelerde, 10 Ekim saat 12.00'den itibaren geçerli olmak üzere Dağlık Karabağ'daki cenazelerin ve esirlerin değişimini öngören insani amaçlı "ateşkes" kararı almıştı.

Ermenistan ordusunun, ateşkesin üzerinden 24 saat geçmeden Azerbaycan'ın Gence kentine füzelerle saldırması sonucu 10 kişi ölmüş, 35 kişi yaralanmıştı.

Azerbaycan karşısında ağır kayıplar veren Ermenistan, yaşlıları cepheye gönderdi

Azerbaycan karşısında ağır kayıplar veren Ermenistan, yaşlıları cepheye gönderdi

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Dağlık Karabağ Azerbaycan Ağdere Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (42)

Mesut:

Bunlardan sonra cepheye kadınları gönderirler. Azerbaycanlı asker kardeşlerimiz yaşadı. Kesin olan birşey var onları öldürmez esir alırlar.

2
15
yanıtYanıtla
Namus:

Herkesi kendin gibi mi sanıyorsun sen, ermeniler öyle yapar... Müslümanlar değil

yanıt5
yanıt3
Demiurge:

QWERQRWERQWERQ dislike atanlar ermeni galiba

yanıt0
yanıt0
Kesici:

Hafta sonu gidip şu ermenistanı alıversek kardeşlerimiz de yuvasına dönse

9
2
yanıtYanıtla
HERO:

Hepinizin sonu aynı olacak. .

10
1
yanıtYanıtla
YORUMCU:

BU NE YAHU TEK DİŞİ KALMIŞ CANAVARLAR MI SAVAŞACAK

9
1
yanıtYanıtla
Abbas yolcu:

Keklikleri göndermeye başladılar

9
1
yanıtYanıtla
Bunak:

Bunlar bunamış baksanıza gülüyorlar adamların olaydan haberi bile yok ya da nereye gittiklerinden

8
0
yanıtYanıtla
Bla bla:

Bence öyle deme Ülkemiz kurtuluş savaşında yaşlı genç çoluk çocuk erkek kadın demden savaştı.Onlarda haksızda olsalar kendi inançları için savaşıyorlar.

yanıt0
yanıt2
BLAA BLAAA:

KURTULUS SAVASI''NI AZERBAYCAN VERIYOR SU ANDA, ERMENILER ISGAL ETTIKLERI TOPRAKLARA OLMEYE GIDIYOR, BILINCSIZ INSAN UYAN RUYADAN, HIC MI HOCALI KATLIAMINI OKUMADIN, KUNDAKTAKI BEBELERIN KAFALARINI KOCA TASLARLA EZEN BU SEREF ONUR YOKSUNU HAYSIYETSIZ ASAGILIK SAHTEKAR ERMENILER ICIN NASIL ONLARA GORE VATAN SEVGISI DIYEBILIRSIN, SEN KIMSIN KI BOYLE SEYLER YAZABILIYORSUN?

yanıt0
yanıt0
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title