Haberler

Azerbaycan'dan darbe yiyen Paşinyan, halkını tehdit etti: Geri duranları, kaçanları ağır cezalandıracağız

Güncelleme:

Azerbaycan karşısında tutunamayan Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, ulusa sesleniş konuşmasında halkını tehdit etti. Paşinyan, "Ölüm kalım savaşındayız, kimse geri duramaz. Geri duranları, kaçanları ağır cezalandıracağız" dedi. Ermeni Lider ayrıca, yine Türkiye'yi hedef alarak küstah suçlamalarda bulundu.

Karabağ cephesinden gelen son bilgilere göre Azerbaycan ordusu, Ermenistan işgali altındaki Dağlık Karabağ'da ilerleyişini sürdürüyor. Bu ilerleyiş sırasında zaman zaman askerin savaştan kaçmalarıyla gündeme gelen Ermenistan'da Başbakan Nikol Paşinyan halkını tehdit etti.

Ulusa sesleniş konuşması yapan Paşinyan, "Ölüm kalım savaşındayız, kimse geri duramaz. Geri duranları, kaçanları ağır cezalandıracağız" dedi.

YİNE TÜRKİYE'Yİ SUÇLADI

Konuşmasında Türkiye'ye karşı da küstah suçlamalarda bulunan Paşinyan, "Türkiye bize karşı görülmemiş silahlarla tank, top, uçak, helikopterler ile savaşıyor. Karabağ'da her bir ağaç için savaşacağız." ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLARINI TEHDİT EDEREK SAVAŞA KATILMA ÇAĞRISI YAPTI

Konuşmasının devamında halkına savaşa katılma çağrısını yapan Paşinyan, savaştan kaçanları da tehdit ederek, "Ölüm kalım savaşındayız, kimse geri duramaz. Geri duranları, kaçanları ağır cezalandıracağız. Ey Ermeni halkı! Git savaş ve zaferini ilan et. Dünyanın her yerinde yaşayan Ermenilerin yardımına ihtiyacımız var." şeklinde konuştu.

Karabağ'da yaşadıkları yıkımın sözlerine yansıdığı Paşinyan, "Savaşmak için yeterince silahımız var, Karabağ'ı kaybetmeyi göze alamayız." dedi.

SON DURUM

Karabağ Savaşının başlamasının üzerinden tam bir ay geçmişken, Azerbaycan; 4 şehir, 4 kasaba, 165 köy ve Murov Dağı ile çok sayıda stratejik tepeleri Ermenistan'dan geri alınmış durumda.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Dağlık Karabağ Nikol Paşinyan Ermenistan Azerbaycan Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Bugün Star TV'de Görümce filmi ekranlara geliyor. Filmin başlamasıyla birlikte izleyiciler, Görümce nerede çekildi? Hangi il ve ilçede çekildi? Görümc ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (61)

ABD:

BURADAKI HER SENE PANKART ACAN ERMENILERI GONDEREYIM MI ? KENDILERI NEDEN GITMIYOR ANLAMIYORUM !?

46
9
yanıtYanıtla
TEMEL:

Tum nufusunu cepheye gonderirsin umarim. Bu isi azeri kardeslerimiz kokunden halletmeli firsat bu firsat

36
0
yanıtYanıtla
Tencere dolmuyor:

Memleketten bir haber yazmayın aman ha. Fiyatlar almış başını gitmiş. Azerbeycana can feda ama burası azeri haber kanalı gibi oldu.

5
28
yanıtYanıtla
SAMET AY:

Aynen inanılmaz bir yayıncılık anlayışına döndü insan neredeyse bu tek taraflı yayıncılıkla bütün milleti ermeni yapacaklar hetşeyleri artık yalan dolan

yanıt2
yanıt7
Kimene:

Umarım tenceren bir ömür dolmaz hep aç kalırsın. Senin gibi vatan sevdasından yoksun mal kitle umarım açlıktan kirilir

yanıt1
yanıt1
Perişanyan:

Ula hevaller yardıma gelin looo

27
1
yanıtYanıtla
Batu:

:))) bu yoruma çok güldüm ha hevaller korkak hevaller zalım :)))) keşke gitse de şu Türkiye’deki hainler başta olmak üzere

yanıt2
yanıt0
yusufcuk:

Paşinyan haklı. Bu tehdit değil ki haber başlığı yanlış düşmanımız da olsa empati kuralım. Türkiye savaşa giriyor ve halk savaştan suriyeliler gibi kaçıyor. Vatan haini demez misiniz?

7
19
yanıtYanıtla
Karabağ sevdalısı:

Savaşan da şehit olan da Azerbaycan Ordusu ve Azerbaycan askeri, neden kendinize pay çıkarıyorsunuz..

yanıt12
yanıt0
p:

Ben suriyede görevli bulundum. Adamlar savaştan kaçmıyor. Kimle savaşsın amerika destekli ypg ilemi rusya destekli esadlamı. Adamların elinde silah yokki. Daha geçen sene ruslar bizim askerlerimizi şehit etmedimi bir bombardımanla. Kim ne yapabildiki bu suriyeli kaçan dediğiniz adamlar ne yapsın.

yanıt6
yanıt1
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title