Haberler

Ayşen Gruda: Cumhurbaşkanı'nın Sevgiye İhtiyacı Var

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Ayşen Gruda, Tayyip Erdoğan'ın mutlu olmadığını belirterek "Bence Cumhurbaşkanı'nın sevgiye ihtiyacı var. Biraz daha sevgi gösterilse belki bize daha az bağırır." dedi.

Hürriyet gazetesine konuşan Ayşen Gruda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sevgiye ihtiyacı olduğunu belirterek "Biraz daha sevgi gösterilse belki bize daha az bağırır. Sevgisizlik insanı katur kutur yapıyor. Ben mutlu bir insanım ama sanırım Cumhurbaşkanı değil" dedi.

İşte röportajın ilgili bölümü...

* Tamer Karadağlı "Cumhurbaşkanı'ndan korkuyorum, onun için oynayamıyorum" dedi. Peki ya sen?

- Ben Allah'tan bile korkmuyorum, çünkü Allah'ı seviyorum. Bence Cumhurbaşkanı'nın da sevgiye ihtiyacı var. Biraz daha sevgi gösterilse belki bize daha az bağırır. Sevgisizlik insanı katur kutur yapıyor. Ben mutlu bir insanım ama sanırım Cumhurbaşkanı değil.

* Gezi zamanında da televizyonda böyle bir konuşmanız olmuştu.

- O zaman da samimiyetle seslendim. "Seni yanıltmalarına izin verme, bizim gidecek başka ülkemiz yok, empati ve sevgi her şeyin başı!" dedim. Bu söylediklerimden sonra bir dönüş olmadı ama duyduğuna veya okuduğuna eminim.

* Sence bazıları eleştirilerinde kantarın topuzunu biraz kaçırmıyor mu?

- Bak bunları söylerken ailesini asla karıştırmadım, çünkü aile mahrem bir yapı... Ben de Cumhurbaşkanı olsam, ben de istemem! Ama beni ne kadar eleştirirse eleştirsin, ne kadar mizah yaparsa yapsın hoş görürüm. Biz Uğur'la zamanında o kadar Turgut Özal skeci yaptık, bir tanesinde bile Semra Hanım'la aşklarına, el ele dolaşmalarına
en ufacık bir gönderme yapmadık, yapmam da... (Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Tamer Karadağlı Hürriyet Magazin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (524)

aytenmobilWeb@haberler.com:

AKP milletin partisidir.CHP ve HDP gibi sokakların partisi değildir.

264
117
yanıtYanıtla
hasan:

sana öyle geliyor. . .

yanıt1
yanıt3
mehmet:

yav heheh akp gericilerin sadece kendi düşünenlerin ve safların partisidir, okumuş aklı başında hiç kimseden oy alamaz, zaten bu sebeble burlarda, çoğunluğu cahil olan toplumda böyle şeyler gayet normal.

yanıt0
yanıt4
Hopsm@m.m:

Sokaklar Mars sokakları anla?ılan millette saray erkanı olsa gerek..

yanıt0
yanıt2
.NİHALm@m.m:

Aytekin Yorum Güzel

yanıt0
yanıt0
..Mobil-ANDROID:

sevgili cumhurbaskanim biz seni cok seviyoruz ve biliyoruzki sende devletini milletini (bizleri) cok seviyorsun. sen Aysen ablanin kusuruna bakma yaslandi artik olur boyleseyler-:)

170
47
yanıtYanıtla
RESID:

Ona göre mutsuz olacak ne varki . diktatörlügün dorugnu yasiyor ekmek elden su gölden, astigi astik kestigi kestik. .

108
90
yanıtYanıtla
mhp li ve ülkücüydü.mhp yi bıraktı ülküc:

bir zamanlar milli şefdiniz. komutanlarla ortak çalışıyordunuz. vatan hainleri. yaşını bilseydim sana tam ayar verirdim. galiba taze bir ergensin. cahil cahil konuştuğuna göre

yanıt5
yanıt0
Agam@m.m:

Yürü git Eger öyle olsaydi senin ve bunun gibi ahmaklar zor konusurdinuz hakkinda mal

yanıt0
yanıt0
Samsunlu adem:

Ayşen guruda seni biz yıllardır Kemal sunal filimlerinde zevkle izledik sana birazcık sevgimiz varsa onu da yok ettirme Tayyip Erdoğan orada senin gibi tiyatro oyunu oynamıyor 77 milyonun yükü onun sırtında iç hainlerlemi uğraşsın dış hainlerlemi yoksa ülkenin geleceği olan büyük yatırımlarlamı siz düşünün böyle konuşan şapşaklar önce kendilerine bir baksın ailesini çoluk çocoğunu yönetemeyenler çıkmış burada sevgiden bahsediyor şenlenmiyor öğreneceğiz sevgiyi her ay gidip bir başka bir başka evlenirler sonrada boşanırlar sonrada evlilik uzmanı kesilirler

19
160
yanıtYanıtla
Tüm 524 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title