Haberler

Ayşe Öğretmen Bebeğini Günde 45 Dakika Görecek

Güncelleme:

Katıldığı televizyon programındaki sözleri nedeniyle 1 yıl 3 ay hapis cezası alan öğretmen Ayşe Çelik savcılık izni doğrultusunda bebeğiyle günde bir defa, 45 dakika süreyle bir araya gelecek.

Telefonla katıldığı Beyaz Show programında "terör örgütü propagandası" yaptığı gerekçesiyle 1 yıl 3 ay hapis cezası alan öğretmen Ayşe Çelik, cezasının infazı için 6 aylık bebeği Deran ile birlikte 20 Nisan'da Diyarbakır E Tipi Cezaevi'ne teslim olmuştu.

BEBEĞİNİ 45 DAKİKA GÖRECEK

31 kişilik koğuşta kalan Çelik'in, cezaevi şartları nedeniyle bebeğini ailesine gönderdiği öğrenildi. Çelik, savcılık izni doğrultusunda bebeğiyle günde bir defa, 45 dakika süreyle bir araya gelecek.

DENETİMLİ SERBESTLİKTEN FAYDALANACAK

Gazete Habertürk'ten Mehmet Kayahan'ın haberine göre avukatı Mahsuni Karaman, infazın geri bırakılması için Ayşe Çelik'in Anayasa Mahkemesi'ne yaptığı bireysel başvurunun ise tedbir koşulları oluşmadığından reddedildiğini bildirdi. Ayşe Öğretmen'in 341 günlük hapis cezasının, 5 ay 10 gününü cezaevinde geçireceği, 180 gün denetimli serbestlikten faydalanacağı belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Diyarbakır Ayşe Çelik 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (45)

AHMET:

çocuklar ölmesin yada bu ülkeye barış gelsin diyenlerin anında cezaevini boyladığı bir iktidarla yönetiliyoruz. bu kadının ve çocuğun ahı sizi elbet yakacak İNŞAALLAH. . . . .

28
22
yanıtYanıtla
gogo:

ne öğretmeni lan öğretmenlerimizin adını kirletmeyin

27
18
yanıtYanıtla
Vatandas:

Bu haine bu bir lütuf

25
20
yanıtYanıtla
BÜYÜK_TÜRK:

HAK ETMİŞ

26
18
yanıtYanıtla
önce vatan:

çocuğunu görmesi doğru karar olmuş. ama aldığı ceza yetersiz olmuş. bu ve bunun gibiler yeterli ceza almadıkları için olan bu vatanın evladına bizlere oluyor. daha caydırıcı cezalar lazım. . .

27
17
yanıtYanıtla
Aurum:

terbiye adam, ne suç işledi ki bu ceza verilmiş ve bu da sana ''''yetersiz'''' gelmiş! inşallah bu zulmün aynısı başına da gelir. . .

yanıt4
yanıt6
xyz:

inşallah gelir başına

yanıt1
yanıt2
ünal özer:

onu kendisi düşünecekti, çocuğunu doğuracağı büyüteceği ülkeyi vatan olarak sahiplenemez ona saldıran yıkmaya bölmeye çalışanları masum görüp savunursan sonucundan sen de bu şekilde etkilenirsin. Savunduğun teröristler yüzünden içerdesin kimseyi suçlama, vatanına ihanet eden bedelini öder hepsi bu. ihanetin bedeli ölüm bile olsa uygulanmalı

26
16
yanıtYanıtla
öğretmen:

akapeye oy vermeyen hayindir.

7
35
yanıtYanıtla
....:

amin

yanıt0
yanıt2
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title