Haberler

Ayşe Hatun Önal, radyo programı ile dinleyicilere seslenecek

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Ayşe Hatun Önal, yeni albümü öncesi radyoculuğa soyundu. Önal, Evdeki Sesler adlı programda kendine has tarzıyla dinleyicileri hem güldürecek hem de müzik ziyafeti yaşatacak.

Şu sıralar albüm hazırlığında olan şarkıcı Ayşe Hatun Önal,Evdeki Sesler adlı programla radyoculuğa adım attı.

5 PROGRAMLIK ANLAŞMA YAPTI

Sabah saatlerin dinleyicilerin karşısına çıkacak olan Önal, kendine has tarzı ile hem doğaçlama şaka yapacak hem de şarkılarıyla müzik ziyafeti yaşatacak. Anlaşma kapsamında 5 program boyunca radyo programı yapacak olan ünlü şarkıcı,

YENİ AŞKA YELKEN AÇMIŞTI

Uzun bir süredir aşk diyetinde olan ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde yeni sevgilisiyle gündem olmuştu. Ayşe Hatun Önal, gönlünü kaptırdığı genç yönetmen, Bedran Güzel ile dolu dizgin aşk yaşamaya başlamıştı. İkilinin arkadaşlarıyla çıktığı Marmaris tatilinde sevgili olduğu öğrenilmişti.

Ayşe Hatun Önal, radyo programı ile dinleyicilere seslenecek

Ayşe Hatun Önal, radyo programı ile dinleyicilere seslenecek

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

ÜFFFFFF:

radyo mu kaldı?

6
0
yanıtYanıtla
Best fm:

Kapa çeneni lavuk.

yanıt0
yanıt0
SÜPER FM:

ayşe sen misin?

yanıt0
yanıt0
YAŞASIN:

işte ülke olarak ihtiyacımız olan haber

2
0
yanıtYanıtla
Denizzz:

Hangi ülkede yaşıyorsun

yanıt0
yanıt0
Bitmiş:

ZAVALLI KADIN

1
1
yanıtYanıtla
Rüknettin dedişkom:

Ayşe hatun diyor bu kıza Bizim sakaryalı hatunla akrabamı bu birde bu.ayağıma bağ oldu. Hehheee hehheee

1
0
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

GECEME IŞIKSIN FENASIN LOOO

0
0
yanıtYanıtla
LASTİKÇİ:

Ünlü şarkıcı puhahahaaa hade len ordan

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title