Haberler

Ayrı Kalmaya Dayanamadılar!

Güncelleme:

Boşanma kararı alan oyuncu çift Birce Akalay ile Murat Ünalmış ayrılığa dayanamayıp tekrar barıştı.

"Yer Gök Aşk" dizisinde birlikte rol alan çift, bir yıllık beraberliğin ardından geçtiğimiz yılın mayıs ayında Ürgüp'te nikah masasına oturmuştu.

Evliliklerinin 11'inci ayında boşanma kararı alan Akalay ve Ünalmış, ayrılığa daha fazla dayanamadı ve bir ay sonra barıştı.

Hürriyet gazetesinin yaptığı habere göre; Murat Ünalmış, "Evet, barıştığımız doğru. Sorunlarımızı çözdük. Biz sevgili değiliz, o benim karım" diye konuştu.

GEÇEN AY EVLİLİKLERİNİ BİTİRME KARARI ALMIŞLARDI

"Yer Gök Aşk" dizisinin baş rollerini paylaşan Birce Akalay, Murat Ünalmış geçtiğimiz ay hem dizide hem de gerçek hayatta yollarını ayırmıştı. Öyle ki çift evliliklerini bitirme kararı almıştı.

Yaklaşık bir yıl süren beraberliğin ardından geçtiğimiz yılın mayıs ayında Ürgüp'te nikâh masasına oturan çift, evliliklerinin henüz 11'inci ayında boşanma kararı almıştı. Boşanma sebeplerini açıklamayan çift konu hakkında kısa bir açıklama yapmıştı.

Konuyla ilgili konuşan Murat Ünalmış, "Evet, boşanma kararı aldığımız doğru ama bu konuda başka bilgi vermek istemiyorum. Ayrılığımızın nedenini kimse sorgulamasın. Evlendiğimizi de kimse bilmedi, boşanmamızı da kimse bilmesin" demişti.

Birce Akalay ve Murat Ünalmış'ın dizide canlandırdığı karakterler de senaryo gereği ayrılmıştı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Murat Ünalmış Birce Akalay Hürriyet Ürgüp Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title