Haberler

Aydınspor 1923'lü Taraftarlardan Yönetime Çağrı

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün taraftar grubu Asi Kankalar, son günlerde yaşanan olayların ardından yönetimi ya istifa etmeye, ya da ödeme planı yapmaya çağırdı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün taraftar grubu Asi Kankalar, son günlerde yaşanan olayların ardından yönetimi ya istifa etmeye, ya da ödeme planı yapmaya çağırdı. Asi Kankalar, ayrıca Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'ndan yardım beklediklerini dile getirdi.

Aydınspor 1923 taraftar grubu Asi Kankalar, Adnan Menderes Stadı'nda yer aldıkları kapalı tribünün sağ bölümünde basın açıklaması yaptı. Taraftarlar adına açıklama yapan tribün liderlerinden Ertan Öztürk, son günlerde yaşanan olaylara dikkat çekti.

"KALICI OLAN AYDINSPORLULUK RUHUDUR"

Son günlerdeki olumsuz gelişmelerin kendilerini endişeye sürüklediğini ifade eden Öztürk, "Aydınspor 1923 kulübünde kişiler gelip geçicidir, kalıcı olan Aydınsporluluk ruhudur. Aydınsporluluk ruhunun bu şehirdeki geçmişten bu yana temsilcisi, önceki Aydınspor'dan mirası Asi Kankalardır. Asi Kankalar bu ruhu geçmişte olduğu gibi bugünde ve yarınlarda da taşıyacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın"dedi.

"NEYİ ANLATMAK İSTİYORLAR"

Aydınspor 1923 kulübünde son günlerdeki gelişmeler ekonomik olarak gözükse de aslında temel problem yönetimsel olduğunu işaret eden Öztürk, "Aydınspor 1923 kulübünde teknik direktör Hüsnü Özkara ve Sportif Direktör Ali Aydın, futbolcuları arkasına alarak mağdurları oynarken, yönetim ve taraftar mağdur edenler şeklinde bir algı oluşturulmak istenmektedir. Sportif Direktör,teknik heyet ve futbolcular yönetimin olmadığı bir ortamda basın toplantıları düzenleyerek ne yapmak istemektedir? Sayın Sportif Direktör, yepyeni-pırıl pırıl kulübümüz için eski Aydınspor senaryolarını ortaya atarak neyi anlatmak istemektedir? Biz bu olan bitenler karşısında sadece futbolcu kardeşlerimizi haklı buluyor, teknik heyet ve Sportif Direktörün söylemlerini başarısızlıklarına kılıf hazırlama çabaları olarak değerlendiriyoruz" şeklinde konuştu.

"TÜM TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLDUK"

Sezon başından bu yana olan bitenleri bildiklerini kaydeden Öztürk, şöyle devam etti: "Bu zamana kadar sessiz kalmamızın tek sebebi takıma zarar verme korkumuzdur. Fakat geçen zaman zarfında sorunların çözülmediğini ve çığ gibi büyüdüğünü gördük. Başarısızlık karşısında en doğal tepkiyi gösteren taraftarımıza karşı bile kabadayılık yapılmaya cüret edildi. Aydınspor'un maçlarına gelen bütün taraftarlar gerçek Aydınsporludur ve bu kulübün gerçek sahibidir. Hiç kimse bu saatten sonra 'dağdan gelenler bağdakini kovar' misali gerçek Aydınsporlular gibi laf cambazlığına soyunmasın. Geçen yılda bir takım sıkıntılar yaşandı. Ama biz şampiyon olmasını bildik. Tüm Türkiye'ye örnek olduk. Taraftar olarak tüm sıkıntılara göğüs gerdik, destek olduk. Bunu yaparken de tek gücümüz kalbimizdeki Aydınspor sevgisiydi. Buradan, Aydınspor taraftarına hakaret eden Kaleci Antrenörü Atilla Uzuncan ve kondisyoner Özerk Tufan'ı Aydın kentinden terke davet ediyoruz. ya bu işi yönetim yapacak, ya da taraftara hakaret edenlere göz yuman ve onları cezalandırmayan, üstü örtülü destek olan Başkan Süha Bayırlı istifa edecektir"

Yönetimin bunca yaşananlara rağmen bir basın toplantısı yapamadığını ifade eden Öztürk şunları kaydetti : "Yönetim kurulunu ya istifaya ya da göreve davet ediyoruz. Sayın Bayırlı ve yönetim kurulunun toplanmasını, sorunların yönetim kurulunda çözülmesini, futbolcu kardeşlerimize ödemelerin nasıl yapılacağını açıklamalarını istiyoruz. Eğer bu yepyeni kulübü temsil edemeyeceklerse çare genel kuruldur"

"ÇERÇİOĞLU'NDAN YARDIM BEKLİYORUZ"

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu kulübün anası olarak nitelendiren Öztürk sözlerini şöyle tamamladı: "Değerli Başkanımız Çerçioğlu bunca olup bitene neden seyirci kalmaktadır. Biz Asi Kankalar olarak Başkan Çerçioğlu'nu yaşananlara ve takımın gidişatına seyirci kalmayacağını biliyoruz ve kendisinin en kısa sürede gereğini yapacağını umuyoruz. Geçmişte olduğu gibi bugün de krizin aşılması için kendisinden yardım bekliyor,taraftarın kendisini çok sevdiğini bilmesini istiyoruz" - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özlem Çerçioğlu Aydınspor 1923 Ertan Öztürk Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title