Haberler

Aydın Ziraat Odaları Didim'in Ev Sahipliğinde Bir Araya Geldi

Aydın Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Didim Ziraat Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Aydın Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Didim Ziraat Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıda Oda başkanları sorunları ele aldı.

Aydın Ziraat Odalarının Aylık İl Koordinasyon kurulu toplantısı Didim'de yapıldı. Didim Ziraat Odasında yapılan toplantının ev sahipliğini Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir yaparken, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'da toplantıya katıldı.

Aydın Efeler Ziraat Odası Başkanı ve Ziraat Odaları İl Koordinasyon kurulu başkanı Rıza Posacı başkanlığındaki toplantıya 17 ilçenin oda başkanlarından bazılarının katılamadığı görüldü.

Toplantının açılışına konuşan Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir Didim olarak toplantıya ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını belirterek, belirlenen konuların ele alınacağı ve çözüm yollarının görüşüleceği toplantının hayırlar getirmesini diledi.

Toplantı öncesinde görüşülecek konularla ilgili basına bilgiler veren Ziraat Odaları İl Koordinasyon kurulu başkanı Rıza Posacı "Büyükşehir belediyesi ziyaretinde görüşülen zeytin yapı tadım konusunda sunum yapılması, zeytinlik alanlarına yol yapılması ve var olan yolların rehabilite edilmesi ve zeytin yağı sıkım faturalarında süre uzatılması konuları gündem de ama toplantı içinde yeni konularda olabilir."dedi.

Posacı Süreç içerisinde Aydın ve İzmir'de fuarlar olacağını ve katılımların sağlanıp destek olunacağını söyledi.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise Aydın'da Tarıma, Hayvancılığa ve üretime yöne veren kurumların başkanlarını Didim'de görmekten mutlu olduğunu belirtti. Belediye olarak tarımın desteklenmesi konusunda girişimlerde bulunduklarını belirten Atabay "Özellikler Akyeniköy, Akköy ve Balat mahallelerinde zeytinliklere giden yolların açılması konusunda çalışmalarımız oldu. Bunun yanı sıra zeytin üreticilerimizin dane zeytinlerini uygun bir yerde güvenli şekilde satış yapmaları için satış yeri hazırladık. Çok ta güzel oldu ve büyük beğeni topladı. Bizler turizmin yanı sıra tarımında entegreli şekilde gelişmesi noktasında çalışmalara destek olmaya devam ediyoruz."dedi.

Toplantının sonunda Nazilli'deki tarım fuarına gerçekleştiren özel firma tarafından oda başkanlarına teşekkür şilti verildi; ardından oda başkanları bir restaurantta düzenlenen yemekte ağırlandı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Rıza Posacı Aydın Didim Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title