Haberler

Aydın-Çocuk Yaşta Kaçıp, Evlendiği Eşi Cezaevine Girince Çocuklarıyla Ortada Kaldı

Çocuk yaşta kaçıp, evlendiği eşi cezaevine girince çocuklarıyla ortada kaldıAydın'ın İncirliova ilçesinde, 8 yıl önce 15 yaşındayken kaçıp, 4 yıl sonra evlendiği eşi, hakkında açılan kamu davasında toplam 18 yıl hapis cezası alıncaNejla Demir, 3 çocuğu ile ortada kaldı.

Çocuk yaşta kaçıp, evlendiği eşi cezaevine girince çocuklarıyla ortada kaldı

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, 8 yıl önce 15 yaşındayken kaçıp, 4 yıl sonra evlendiği eşi, hakkında açılan kamu davasında toplam 18 yıl hapis cezası alınca

Nejla Demir, 3 çocuğu ile ortada kaldı. Eşinin tutuklanmasıyla mağdur olan genç kadın, astım hastası olduğu için çalışamadığını da belirtip, başta Cumhurbaşkanı ve Başbakan olmak üzere yetkililerden yardım istedi.

İncirliova'nın Acarlar Mahallesi'nde yaşayan Nejla Demir, 2009 yılında 15 yaşındayken, gönlünü kaptırdığı o dönem 19 yaşında olan E.D. (Ersin Demir) ile kaçtı. Babası, savcılığa şikayetçi oldu. Ancak, daha sonra şikayetini geri çekti. İkili, 4 yıl sonra evlendi, E.D., hakkında çocuk yaşta kızı alıkoymak ve cinsel istismar suçundan kamu davası açıldı. Bu süreçte çiftin 3 çocukları oldu. Dava, geçen yıl sonuçlandı. Hakkındaki 2010 yılında işlediği Çalıntı eşyayı satın almak suçuyla birlikte toplam 18 yıl hapis cezası bulunan ve bir yıldır aranan E.D., geçen 24 Ocak'ta evinde yakalandı. Adliyeye sevk edilen E.D., tutuklandı.

ÇOCUKLARIYLA ORTADA KALDI

Eşinin tutuklanmasının ardından çocukları E.D. (8), N.D. (6) ve G.D. (2) ile ortada kalan Nejla Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'e seslenerek yardım istedi. Demir, 2009 yılında severek eşimle kaçtık. Daha sonra ilk çocuğumuz dünyaya geldi. Babam şikayetini geri çekse de kamu davası açıldı. Eşim, bugüne kadar bana her anlamda sahip çıktı. Biz birbirimizi çok seviyoruz. Eşim benim annem, babam, kardeşim herşeyim oldu. Şimdi cinsel istismar diye açılan dava nedeniyle şu an cezaevinde, Benim ondan başka kimsem yok. Çocuklarım babasız kaldı. Onlara kim sahip çıkacak. Biz hırsızlık yapmadık, adam öldürmedik sadece yuva kurduk. Biz şimdi nereye gideceğiz, kime sığınacağız Eşime ceza verilecekse ev hapsi verin hiç olmazsa onun gölgesinde yaşayayım. Yasa çıkaracaktınız bizim gibi mağdurlara söz vermiştiniz Cumhurbaşkanım diyerek, gözyaşı döktü. Demir, çocukları gibi kendisinin de astım hastası olduğunu, sürekli ilaç kullandığını bu nedenle çalışamadığını da vurgulayıp, Evim kira. Bırakın kira ödemeyi, ne yiyip, içeceğiz diyerek, kendilerine yardım edilmesini istedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ersin Demir İncirliova Acarlar Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title