Haberler

Aydın AK Parti Seçim Hazırlıklarını Gözden Geçirdi

Ak Parti Aydın İl Teşkilatı 65. İl Danışma Toplantısı, Aydın Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Ak Parti Aydın İl Teşkilatı 65. İl Danışma Toplantısı, Aydın Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Toplantının ana gündeminde Aydın Büyükşehir Belediyesi bazı icraatleri eleştirilirken, seçim masaya yatırıldı.

Aydın Kültür Merkezi'nde gerçekleşen toplantıya AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Sadık Atay, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Mediha Turgut, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız ve partililer katıldı.

Toplantıda ilk konuşmayı yapan Ak Parti Aydın İl Teşkilat Başkanı Ömer Özmen Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin bazı icraatlarını ele alarak "Aydın iyi yönetilmiyor yönetilecek gibi de görünmüyor. Turizmin gözbebeği Kuşadası'nda kanalizasyon borularının patlaması nedeniyle denize girmeyi yasaklayacaksınız, trafik ve park sorunlarına bir önlem getirmeyeceksiniz, Buharkent ile Didim arasında yapacağız denilen alt geçitler nerede?, yine seçimlere yakın zamanda çalışıyoruz algısı oluşturmaya mı çalışacaksınız?, Söke'nin köylerinde kesilen sulara da çözüm getirmeyeceksiniz ve Aydın'daki her reklam panosunda asılsız sloganlar atmasını iyi bileceksiniz. Patates, portakal, lokum dağıtarak güya sosyal belediyecilikte iyi hizmetler sunduğunuzu iddia ederek, su faturalarında kaşıkla verdiğinizi kepçeyle geri alacaksınız. Son zamanlarda ASKİ' ye giden bütün vatandaşlarımız su faturalarından şikayetçi. Su faturalarında istenen afaki ücretler konusunda resmi gazetenin 27 Ekim 2010 tarihli 27 bin 742 sayısından yayımlanan, atık su, altyapı ve evsel katı atık bertaraf tesislerinin tarifelerini belirlenmesinde uyulacak esaslar yönetmeliğinde ücretler belirlenmeden geçmiş dönemdeki maliyetleri, yeni ücretlerin hangi esaslar çerçevesinde belirlendiği konusunda rapor hazırlayarak halkın gazeteler aracılığıyla bilgilendirilmesi gerektiği ifade ediliyor. Ancak Aydın Büyükşehir Belediyesi bunların hiçbirini yapmadan afaki rakamları maalesef Aydın halkından alıyor. Şahsım ASKİ' ye fatura ödemeye gittiğimde bu bedellerin neye göre alındığını sordum. Bana bu ücretlerin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından istenen ücretler olduğunu söyleyerek yanlış beyan verdiler. Belediye kendine çekidüzen vermeli yada kalan 3,5 yıllık sürede Allah hemşerilerimizin yardımcısı olsun" dedi.

ATAY, PARTİLİLERİNDEN SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN NEFRET DİLİNİ KULLANMAMALARINI İSTEDİ

Ankara'dan 30 Ağustos kutlamaları sonrasında henüz döndüğünü belirten AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Sadık Atay, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 1 Kasım için talimatlar verdiğini belirterek "İnşallah bu seçim bizleri 7 hazirandaki gibi üzmeyecektir. Bildiğiniz gibi bizler 8 Hazirandan bu yana sahalardayız, hiç çekilmedik bundan sonra da hep hizmetler için koşturacağız. Ülkemizin üzerinde oynanan bu oyunlara bir dur diyerek 2023 hedeflerimiz doğrultusunda teşkilatımız adına başbakanımıza 1 kasım'da partimizi tek başına iktidar yapacağımızın sözünü verdim. Son zamanların en hayati önem arz eden bir seçime doğru yol alıyoruz. Bu kadar hayati öneme sahip bir seçime doğru giderken bu sanal ortamda partimiz masaya yatırılmamalı ve bunun hiç kimseye bir faydası da yok. Sinirlerine hakim olamayanlar istirham ediyorum, sosyal medya hesaplarını 1 Kasım'a kadar kapatsın çünkü bunun bize birlik ve beraberliğimize, kardeşliğimize bir faydası yok. Ben şerefim ve haysiyetim üzerine söylüyorum ki bugüne kadar hiçbir zaman hiç bir partili kardeşimi sorguya açacak şekilde sosyal medyada bir paylaşımda bulunmadım ve bulunmayacağım, söz veriyorum" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Sadık Atay Ömer Özmen Ak Parti Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title