Haberler

Aydemir Akbaş'tan Şok Sözler: Herkes Setlerde Uyuşturucu Kullanıyor

Güncelleme:

Oyuncu Asuman Dabak'ın ardından usta oyuncu Aydemir Akbaş da setlerde içilen uyuşturucu hakkında "Herkes setlerde uyuşturucu kullanıyor. Bunlara sopa sopa" diyerek tepki gösterdi.

Nişantaşı'nda objektiflere takılan oyuncu Aydemir Akbaş, son zamanlarda medyada çıkan setlerde uyuşturucu kullanımını hakkında açıklama yaptı.

"HERKESİN UYUŞTURUCU KULLANDIĞI SETLER ÖZLENİR Mİ?"

Muhabirlerin "Setleri özlediniz mi?" sorusuna sert bir dille cevap veren Akbaş, Herkesin uyuşturucu kullandığı setler özlenir mi? Setlerde içiyorlar. Bunlara sopa sopa! 5 yıl tıkıyorsun içeri bak nasıl düzeliyorlar. Ben daha esrardan bir nefes çekmiş adam değilim. Kanserden sonra sigarayı da bıraktım." dedi.

Aydemir Akbaş'tan Şok Sözler: Herkes Setlerde Uyuşturucu Kullanıyor

"ALKOL VE UYUŞTURUCU MADDE DÜNYASI KURULMUŞ"

Oyuncu Asuman Dabak geçen ay katıldığı 'Bağımlılık' panelinde Aydemir Akbaş'a benzer açıklamalar yapmıştı. Dabak, "Türk sinemasında alkol ve uyuşturucu madde üzerine bir dünya kurulmuş durumda. Set ortamlarında o kadar çok uyuşturucu madde kullanılıyor ki inanılmaz. 'Ne olacak canım, herkes kullanıyor' mantığı hakim" demişti.

Aydemir Akbaş'tan Şok Sözler: Herkes Setlerde Uyuşturucu Kullanıyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aydemir Akbaş Asuman Dabak Nişantaşı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (39)

ASLI:

SİZE NE MİLLETİN YAŞAMINDAN İŞİNİZE BAKIN CAHİL YOBAZLAR.

8
65
yanıtYanıtla
Rambo:

Hoşşşşt

yanıt12
yanıt2
ahmed:

Aslımısın fotokobimisin bilmem ama ruhunu şeytana satmış bir kafirsin. . . bütün yorumların din düşmanlığı. . .

yanıt14
yanıt3
ttt:

Sanane bizim yorumlarımızdan işine bak yobazlığın asıl bekçisi. . .

yanıt20
yanıt2
X5:

ASLI . Bu yazdığın şakadır inşallah ? İşin ucu çoluk , çocuğumuza dokunuyorsa bize ne olmaz Aslı arkadaşım !

yanıt25
yanıt3
ayho:

alkol uyuşturucuların en büyüğü ve en tehlikelisidir alkol içip yanındakini öldüren alkol içip karısını döven alkol içip intahar eden ne ararsan alkol yüzünden ama her yerde yasal hatta medeniyetin kutsal içeçeği. sigaraya geldikmi varmı ondan daha bağımlılık yapanı. ama esrar öylemi iki duman al can düşmanınla kanka olursun. düşündürür dinlendirir avrupada amerikada serbest ama bizde hala yasak

9
24
yanıtYanıtla
TÜRK:

Bir zehiri ayyuka çıkarmaya çalışma

yanıt5
yanıt1
abdullah:

Dinsiz bi toplumda bunlar normal. . . kimse hükümete dindar felan demesin onlarda en az diğer dinsizler kadar islam düşmanı. . . . ''Hakimiyet Allah ındır

11
12
yanıtYanıtla
Bertuğ:

Abdullah her doğru her yerde söylenmez kardeş, sen şimdi alakasız bir yerde hakimiyet ALLAHındır dersen böyle eksileri yersin , insanlara itici gelirsin. . Elbette hakimiyet Rabbimizindir, Türk insanı zaten dinimize en saygılı millettir, Dünyada islam dinine sahip çıkan , sancağı taşıyan, sünnete sarılan tek millet Türk milletidir bunu zaten herkes biliyor ama konu alakasız .

yanıt4
yanıt1
Halil:

Bütün liderlere bakıyorum hiç biri ben gelince faizi ve doları tamamen kaldıracam demiyor.Dolar sadece ithalat ve ihracat yapanlar kullansın iç piyaada yasaklansın.Faiz Allah ve Resulune savaş acmaktır.Allah hic bir gunah için bu kelimeyi kullanmiyor.Faiz tamamen kalkmadan ekonomi asla düzelmez.Ama maalesef hiç bir lider bunu soylemiyor.

18
3
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title