Haberler

Avrupa Wushu Şampiyonası

Hüseyin Doğru - Avrupa Wushu Şampiyonası'nda Türk sporcular bugünkü müsabakalarda 5 gümüş ve 8 bronz madalya kazandı.

Hüseyin Doğru - Avrupa Wushu Şampiyonası'nda Türk sporcular bugünkü müsabakalarda 5 gümüş ve 8 bronz madalya kazandı. Sanda kategorisinde 19 Türk sporcu finale yükseldi.

Estonya'nın başkenti Tallinn'de düzenlenen şampiyonaya "Taolu (Gösteri)" ve "Sanda (Müsabaka)" kategorilerindeki yarışmalarla devam edildi.

Bugün gösteri kategorisi mızrak stili kızlar 9-12 yaş grubunda Merve Nur Dama ile erkekler 13-15 yaş grubunda Hüseyin İnci gümüş madalya kazandı. Sopa stili erkekler 9-12 yaş grubunda Burak Akkaya ve kızlarda İlayda Emen, güney sopa stili 16-18 yaş grubunda ise Mert Hamza Enisoğlu bronz madalya elde eden sporcular oldu.

Sanda kategorisinde büyük erkekler 52 kiloda Çağdaş Yıkılmaz, genç erkekler 15-16 yaş grubu 48 kiloda Yunus Gültekin ve 70 kiloda Vedat Ali Özlük gümüş madalya kazandı. 56 kiloda Mustafa Korkusuz, 60 kiloda Muhammet Topçu ve 80 kiloda Şeyh Muhittin Çetin bronz madalyada kaldı.

Genç erkekler 17-18 yaş grubu 65 kiloda Doğan Emre Baldırcı ve genç bayanlar 15-16 yaş grubu 60 kiloda Ece Çakır ise bronz madalya elde etti.

Şampiyonada yarın "Sanda" kategorisinde 19 Türk sporcu altın madalya mücadelesi verecek.

Şampiyona, yarın yapılacak müsabakalarla sona erecek.

- TALLİNN

Kaynak: AA / Spor

Hüseyin Doğru Estonya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title