Haberler

AVCILAR'DAKİ SİLAHLI SALDIRIDA YABANCI UYRUKLU İŞÇİ YARALANDI

Güncelleme:

AVCILAR'da yabancı uyruklu bir işçi, uğradığı silahlı saldırıda yaralandı.

AVCILAR'da yabancı uyruklu bir işçi, uğradığı silahlı saldırıda yaralandı.

Olay, saat 22.30 sıralarında Avcılar'daki Denizköşkler Mahallesi Yakamoz Sokak'taki bir binanın girişinde meydana geldi. Bir arkadaşının evine yemeğe davetli olan Çin pasaportu taşıyan Uygur Türkü Yusufujrang Aimaitijiang, bakkala giderek sigara almak için çıktı. Alışveriş  sonrası dönüşünde binaya girerken arkasından gelen bir kişi,  Aimaitijiang'a tabanca ile iki el ateş etti. Omuz ve kolundan  yaralanan Yusufujrang Aimaitijiang, ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralanın işçinin durumunun ağır olduğu belirtildi. Polis ekipleri olay yerinde iki boş kovan bulurken, şüphelinin metrobüs üst geçidine doğru yaya olarak hızla kaçarak uzaklaştığını belirledi.

Vatandaşının vurulması üzerine eşi ve bir çocuğunu bırakarak dışarı fırlayan arkadaşı bir süre sinir krizi geçirerek gözyaşlarını tutamadı. Polis, bu kişi ile eşini polis merkezine götürerek,  yaralanan kişiyle ilgili ifadelerine başvurdu. Saldırı ile ilgili soruşturma çok yönlü sürdürülüyor.

Görüntü dökümü:

---------------------

-Binanın önündeki polisler

-Yaralı yerde

-Yaralı 112 görevlileri ve polisler tarafından sedye ile ambulansa taşınırken

-Ambulans olay yerinden ayrılırken

-Polis olay yeri inceleme ekibinin çalışması

-Vurulan inşaat işçisini evine davet eden Çin vatandaşı ve eşi

-Olay yerindeki polis ekipleri ve araçları

-Vurulan inşaat işçisi Yusufujrang Aimaitijiang

-Genel ve detay görüntüler


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Avcılar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (2)

Barat Achinuq:

Allah askina, Yüsüpjan Emetjan (Uyghur dilide böyle) dır adi, Yusufujiang Aimaitijiang onun çince yazılan adıdır. Türk haberlerinde Türk gibi yazınlan, biz Türk halkı, çin değliz. Bu adem çine karşı çok ses veren adamdır, Al Jazeera haberlerinde kanıt vermis geçen sene, BBC ziyaretini beklerken bu olmuş, demekki çinlilerin kara eli Türkiyede bu kadar güçlü şimdi

2
1
yanıtYanıtla
Suyla:

Uygur yabancı uyruklu değilSoydaşımız . Türk, Biraz dikkat edin

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title