Haberler

ATÜ Duty-Free, Kıyafetlerini Yeniledi

Güncelleme:

ATÜ, mutlu müşteriler için çalışanlarını Hakan Yıldırım tasarımlarıyla giydirdi.

ATÜ Duty-Free, çalışanlarının kıyafetlerini bir yıllık bir çalışmayla yeniledi. ATÜ çalışanlarının yeni kıyafetlerine dünyaca ünlü Türk tasarımcı Hakan Yıldırım imza attı. İstanbul Modern'de düzenlenen iş ve sanat dünyasının katıldığı gecede, ATÜ çalışanları Tan Sağtürk'ün sanat danışmanlığında gerçekleştirdikleri dans performanslarıyla yeni kıyafetlerini tanıttı.

Havalimanı işletmeciliğinde Türkiye'nin dünyadaki lider markası TAV Havalimanları ve duty-free sektöründe dünyada ilk üç arasında yer alan Unifree-Heinemann ortaklığında hizmet sunan ATÜ Duty-Free, çalışanlarının ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda ünlü tasarımcı Hakan Yıldırım tarafından tasarlanan yeni kıyafetleri tanıttı. İstanbul Modern'de dün akşam (11 Şubat) düzenlenen geceye iş ve kültür sanat dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Gecede, ATÜ çalışanları yeni kıyafetlerini ünlü koreograf Tan Sağtürk'ün sanat danışmanlığını yaptığı bir dans performansı ile tanıttı.

ATÜ Duty-Free Genel Müdürü Ersan Arcan "Gümrüksüz mağaza işletmeciliğinde Türkiye'nin lider markası ATÜ, kuruluşundan bu yana müşteri memnuniyetini odağına alıyor. Misafirlerimize en geniş ürün gamını sunarak kaliteli bir alışveriş deneyimi yaşatmak üzere çalışıyoruz. Bu çabamızın en önemli parçasıysa çalışanlarımız. Müşteri memnuniyetinin çalışan mutluluğundan geçtiğini biliyoruz. Kendilerini rahat, güvende ve şık hissedecekleri kıyafetler tasarlamak üzere yola çıktık ve bu alandaki en önemli isimlerle çalıştık" dedi.

Bugün 19 ülkede 48 havalimanında, 179 Travel Value/Duty Free mağazasını işleten Gebr. Heinemann Yönetim Kurulu Eşbaşkanı Claus Heinemann, "TAV-ATÜ ile 12 yıldan bu yana devam eden başarılı bir ortaklığımız var. Küresel ekonomik krizin üstesinden de başarıyla geldik ve hâlâ bu büyük ortaklıkta ilerleme kaydediyoruz. Bu, Almanya ve Türkiye arasında çok değerli bir işbirliği örneğidir. Türkiye'nin gelişmesini de yakından takip ediyoruz ve çok etkileyici buluyoruz. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yürütülen duty-free işi Avrupa'nın ortalama büyüme hızından çok daha ileride bir noktada yer alıyor" dedi.

Gecede ATÜ kıyafetlerini ünlü mankenler Tuğba Melis Türk ve Samet Sırmalı giydi. Geceye katılanlar arasında TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, Gebr. Heinemann Yönetim Kurulu Eşbakanı Claus Heinemann ve ATÜ Genel Müdürü Ersan Arcan da vardı.

Bugün beş ülkede sekiz havalimanında faaliyet gösteren ATÜ, geçen yıl Şubat ayında başlattığı çalışma için dünyaca ünlü Türk modacı Hakan Yıldırım'la işbirliği yaptı. Yıldırım, çalışanların görüşleri doğrultusunda altı farklı görev tanımı için altı farklı kıyafet tasarladı. Kıyafetlerin şık ve konforlu olması için kumaş ve renk seçimine kadar her konu göz önüne alındı. Yeni tasarımlar yaklaşık bin ATÜ çalışanı tarafından giyilecek.

ATÜ personel kıyafetleri tasarımındaki ana renge, ATÜ Duty Free'nin kurumsal rengi olan nar çiçeği tonundaki kırmızıdan esinlenilerek karar verildi. Kumaşın içeriğinde bulunan yüzde 58 koton personelin uzun saatler çalışma ortamında terlemeyi önleyen bir faktör olarak göze çarpıyor. Yüzde 37 polyester ise kırışıklığı önlüyor ve kolay ütü sağlıyor. Yüzde 5 likra, personelin uzun saatler süresince rahat hareket edilebilmesi için kumaşa esneklik veriyor. Yurt içi ve yurt dışı tüm operasyon çalışanları için kullanılan elbise ve ceket kumaşının uzunluğu yaklaşık 4500 metreyi buluyor.

ATÜ çalışanları yeni üniformalarını farklı bir sunumla ilk kez tanıttı. Sanat danışmanlığını Tan Sağtürk'ün, sanat yönetmenliğini ise Özlem Demir Paçacı'nın yaptığı projede ATÜ çalışanları Tan Sağtürk ve ekibi tarafından özel bir eğitime alındı. Üç hafta süren eğitimin sonunda ATÜ çalışanları profesyonel dansçılarla aynı sahneyi paylaştı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tuğba Melis Türk Hakan Yıldırım Tan Sağtürk Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title