Haberler

Atiye dizisinin merakla beklenen 2. sezon fragmanı yayınlandı

Güncelleme:

Başrolünü Beren Saat'in oynadığı Atiye dizisinin ikinci sezon fragmanı yayınlandı. 10 Eylül'de izleyicisiyle buluşacak olan dizide Atiye paralel bir evrende yok olmuş Göbeklitepe'nin peşine düşüyor.

Netflix, Türkiye yapımı dizisi Atiye'nin 2. sezonundan ilk fragmanı yayınladı. Atiye 2. sezon, 10 Eylül'de izleyici ile buluşacak.

İKİNCİ SEZONDA NELER OLACAK?

İlk sezonun son sahnelerinde alternatif bir zaman dilimine ya da bir başka deyişle paralel evrene geçiş yapan Atiye, kendisini tanımayan ve farklı bir kimliğe sahip kardeşi ile karşılaşmıştı. Göbeklitepe'nin aslında hiç var olmadığı bu alternatif gerçeklikte, Atiye tıpkı ilk sezonda olduğu gibi her şeyi düzeltmeye çalışacak. Ancak bu kez karşılaşacağı şeylerin bir kısmından haberdar olacak.

Atiye dizisinin merakla beklenen 2. sezon fragmanı yayınlandı

SON SEZON ÇEKİMLERİ BAŞLADI

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Beren Saat dizinin üçüncü ve son sezonu için çekimlere başladıklarını duyurarak şu ifadeleri kullanmıştı: "Yeni Ay'da başladık çekimlere, Atiye'nin mucizeleri yine bizimle. Aylar süren bekleyişten sonra tüm tedbirler alındı ve yeniden başladık üretmeye! Atiye'nin ilk sezonuna gösterdiğiniz ilgi, sevgi ve destek için emeği geçen herkes adına çok teşekkür ederim. 3. Sezon yaratıcı ekibimize ve tüm çalışma arkadaşlarıma hayırlı, uğurlu olsun."

Atiye dizisinin merakla beklenen 2. sezon fragmanı yayınlandı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Göbeklitepe Beren Saat Eylül Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (11)

FATİH:

BEREN SAAT, MAKYAJ YAPMALISIN. . .

7
1
yanıtYanıtla
MİLLİ:

Beren saatin oynadığı dizileri ve filmleri seyretmiyoruz. . . Okadar

2
2
yanıtYanıtla
Nn:

Keske kanal d yayinlasada izleye bilsem

1
2
yanıtYanıtla
Nn:

Kewke kanal d yayinlasada izleye bilsem

1
2
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Beren Saat yine sanat için saat gibi çalışacak

2
0
yanıtYanıtla
BUNAK:

KARMAŞIK İLİŞKİLERİN MASUM KARISI

2
0
yanıtYanıtla
VATAN:

Beren saatin dizilerini ve filmlerini Türk polisine taş ve molotof atan vatan hainleri izlesin!!!

1
1
yanıtYanıtla
ercan:

bu dizimi kırk yıl seyretmesek aklımızın ucundan geçmez

0
1
yanıtYanıtla
vartolu:

çokta umurumuzda adını bile yeni duydum kalitesiz film kaynıyor kanallar

0
1
yanıtYanıtla
ezgi:

bu kanalda değil netflixte :)

yanıt0
yanıt1
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title