Haberler

Atatürk'ün Zonguldak'a Gelişinin 76. Yıldönümü

Mustafa Kemal Atatürk'ün Zonguldak'a Gelişinin 76'ncı Yıl Dönümü Nedeniyle Şehre Gelen Türk Deniz Kuvvetleri Donanma Komutanlığı 3'ncü Muhrip Filotillası Komodoru Deniz Kurmay Kıdemli Albay Levent Erkek ile Tcg Yavuz (1-240) Gemisi Komutanı Deniz Kurmay Yarbay Hüseyin Çınar, Vali Yavuz Erkmen'i Makamında Ziyaret Etti.

Mustafa Kemal Atatürk'ün Zonguldak'a gelişinin 76'ncı yıl dönümü nedeniyle şehre gelen Türk Deniz Kuvvetleri Donanma Komutanlığı 3'ncü Muhrip Filotillası Komodoru Deniz Kurmay Kıdemli Albay Levent Erkek ile TCG Yavuz (1-240) Gemisi Komutanı Deniz Kurmay Yarbay Hüseyin Çınar, Vali Yavuz Erkmen'i makamında ziyaret etti.

Vali Yavuz Erkmen, Erkek ve Çınar'a dünyaca ünlü Devrek bastonu ve kömürden saat hediye etti. Hediyeler için teşekkür eden Çınar ve Erkek ise Vali Erkmen'e Deniz Kuvvetlerini temsil eden çift yunus heykelini takdim etti.

Erkmen, "Ulu Önder Atatürk'ün Zonguldak'a gelişinin 76. yıldönümünü kutluyoruz. Böyle önemli günlerde her gemi gelişinde halkımız Türk Silahlı Kuvvetlerimizin gücünü görme imkanı oluyor. Bu gemilerimizin kabiliyetlerini daha yakından tanıma imkanı buluyor. Büyük mutluluk ve onur duyuyoruz" dedi.

(SD-AK)

26.08.2007 15:15 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title