Haberler

Atatürk İlköğretim Okulunun Yıkılarak Yerine İş Merkezi Yapılması

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Halis Demir, Atatürk İlköğretim Okulu'nun yıkalarak yerine iş merkezi yapılacağından dolayı bin 300 öğrencinin TOKİ İlköğretim Okulu'na nakledilmesine velilerin tepki gösterdiği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Halis Demir, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, TOKİ İlköğretim Okulu'nun Kütahya'da standardı en yüksek okul olduğunu belirterek, "Atatürk İlköğretim Okulu'nun yıkılarak yerine iş merkezi yapalcak olması devletin bir politikasıdır. Arsadan elde edilecek gelirle en az yüksek standartlı okul yapılacak. Bu karar Kütahya'nın hayrınadır. Atatürk İlköğretim Okulu'nun öğrenci velilerinin taşınma sebebiyle yetkililere tepki gösterdiği yönündeki görüşler gerçeği yansıtmıyor. Tam aksine velilerden bana tebrik ve

teşekkür var. Bilidiği gibi, TOKİ İlköğretim Okulu, gerçekten çağa uygun bir eğitim yuvasıdır" dedi.

Demir, Atatürk İlköğretim Okulu'nun öğrenci velilerinin, TOKİ İlköğretim Okulu'na giderek, okulun sınıf ve sosyal tesislerini mutlaka görmelerini istedi.

(EFE-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title