Haberler

Asuman Dabak Psikopat Postacıyı Oynadı!

Güncelleme:

"Aşklar sevgiler o kadar ucuzladı ki…"

Yönetmenliğini Biray Dalkıran'ın yaptığı, başrolleri Atılgan Gümüş, Tuğçe Sarıkaya, Orçun Kaptan ve Serhat Özcan'ın paylaştığı, Asuman Dabak, Recep Aktuğ ve Zeynep Dizdar'ın konuk oyuncu olarak yer aldığı "Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu" seyirciyi kahkahaya boğacak.

Haziran da vizyona girecek sinema filminde psikopat bir postacıyı canlandıran ünlü oyuncu Asuman Dabak rolüyle ilgili konuştu. Dabak; "Postacı'yı oynayan daha önce Kemal Sunal vardı. Kemal Sunal'dan sonra postacıyı oynamak oldukça keyifli oldu. Kadın postacıyı oynayan daha önce yok. Kadınlarda da ilkim.." diye konuştu.


Dabak "Bu filmde Psikopat bir postacıyı canlandırdım. Tek bir sahnem vardı ama genel olarak filmin komik olduğunu düşünüyorum. Çok güzel bir kadro var. Serhat Özcan, Atılgan Gümüş ve Orçun Kaptan ile izleyici çok gülecek. Benim psikopat postacı halim de filme renk kattı. İnşallah gişesi bol olur." dedi. Postayı sakladığı sahnede "Vermiycem" repliğinin tesadüfen spontone geliştiğini belirten Dabak, "Set arasında öylesine yapmıştım. Biray çok beğenince filmde de yapmamı istedi. Filmde de yaptım. O sahne, özellikle doğaçlama sahneler çok beğenildi. Videosu da internette çok izlendi." dedi.


"Biray Dalkıran ile ikinci kez çalışıyorum, çok pratik bir yönetmen…"

Daha önce 'Seni Seviyorum Adamım'da Biray Dalkıran ile çalıştıklarını söyleyen Dabak; "Biray keyifli bir insan, ne çekeceğini bilen bir insan. Oyuncuyu yoran bir yönetmen değil. Oyuncuyu rahat bırakan kesinlikle oyuncuyu yormayan bir yönetmen. Kafasında o filmi daha önce çekip bitirdiği için çalışması kolay ve keyifli oldu. Çok pratik, hemen çözüm üreten, seti germeyen, oyuncusuna nasıl yaklaşacağını bilen, eğlenceli bir yönetmen. Her şeyden önce ben yönetmen gözünü ve kamera kullanma biçimini sevdim. Çok pratik… Analatik düşünebilen, duygusal zekasının yanı sıra pratik olması da bir avantaj" dedi.


"Aşklar sevgililer o kadar ucuzladı ki…"

3,5 yıllık bilimsel bir araştırmadan sonra çekilen 'Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu' ile ilgili olarak Asuman Dabak, "Bence bu film yapılan hataların geriye dönük düzeltilebileceğini anlatan bir film oldu. Eşimize, sevgilimize kadın ya da erkek olarak gerçekten değer verip, değer gördüğümüz sürece baş tacıdırlar. Günümüzde maalesef aşklar ve sevgiler ucuzladı.. Bu filmi izleyen herkes kendinden bir şeyler bulup gülecek…"dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Biray Dalkıran Atılgan Gümüş Asuman Dabak Kemal Sunal Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title