Haberler

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar ile eşi Gürhan Altundaşar'dan sürpriz boşanma kararı

Güncelleme:

Son dönemde yıldızı parlayan isimlerden Merve Dizdar ile kendisi gibi oyuncu olan eşi Gürhan Altundaşar boşanma kararı aldı. Sosyal medyadan açıklama yapan Dizdar, "Çirkin iddiaların hiç gerçeklik payı yok. Yeterince zor bir dönem, yapmayın böyle rica ederim" diyerek ihanet iddialarını ortaya atanlara sitem etti.

Masumlar Apartmanı dizisinin yıldız oyuncusu Merve Dizdar, kendisi gibi oyuncu olan eşi Gürhan Altundaşar'ın Çok Güzel Hareketler Bunlar'daki ekip arkadaşlarını takipten çıkmasıyla gündeme gelmişti. Bu hamlenin ardından kötü haber duyurdu.

YOLLARINI AYIRDILAR

2018 yılında dünya evine giren ve mutlulukları göz dolduran çift sürpriz bir şekilde boşanma kararı aldı. Dizdar, eşi Gürhan Altundaşar ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar ile eşi Gürhan Altundaşar'dan sürpriz boşanma kararıMerve Dizdar ile eşi Gürhan Altundaşar

ALDATMA İDDİALARINI YALANLADI

Güzel oyuncu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Gürhan'la karşılıklı konuşarak ve arkadaş kalarak ayrıldık. Fakat bunun dışında ortaya atılan çirkin iddiaların hiç gerçeklik payı yok. Yapmayın böyle şeyler... Zor bir dönem yeterince. Ne Gürhan ne de ben birbirimizi aldatmadık. Kimseyle yasak aşk yaşamadık. Sadece bitti! Rica ediyorum"

Aşkları görenleri kıskandırıyordu! Ünlü çift boşanma kararı aldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Masumlar Apartmanı Merve Dizdar Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title