Haberler

"Askerler Mecburiyetten Ölüyorlar"

Güncelleme:

Türkiye, art arda yaşanan terör olayları ile sarsılırken, herkes iki askerin hayatını anlatan 'Dağ' filmini bekliyor.

Son dönemde terör olaylarının artış gösterdiği Türkiye'de dizilerden filmlere kadar bir çok alanda bu konu işleniyor. Genelde kahramanlık konularının işlendiği filmler arasına bu sefer farklı bir bakış açısına sahip Dağ filmi katılıyor.

Türkiye, art arda yaşanan terör olayları ile sarsılırken, herkes iki askerin hayatını anlatan 'Dağ' filmini bekliyor. Yönetmen Alper Çağlar'a göre Mehmetçik kahramanlıktan değil mecburiyetten ölüyor oralarda

"GERÇEKÇİ BİR FİLM OLDU"

Yönetmen Alper Çağlar'ın iki askerin yaşam mücadelesini anlattığı filmi 'Dağ', Kasım'da vizyonda! Çağlar Ertuğrul, Fırat Doğruloğlu ve Ufuk Bayraktar'ın başrolde olduğu filmi için yönetmen Çağlar "Gerçekçi; TSK'nın kararlılığını ve cesaretini gösteren bir film oldu" dedi.

HAZZETTİĞİ İÇİN DEĞİL

Çağlar şöyle devam etti: "Oralara gönderilen, ölen, cesetleri paramparça olan bu vatanın evladı; hazzettiği için bunu yapmıyor, mecbur kalıyor. İster Koç Üniversitesi'nden mezun olsun, ister sanayi sitesinden bir serseri; o adam kahramanlıktan değil, mecburiyetten ölüyor."

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Alper Çağlar Türkiye Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title