Haberler

Aşk Mantık İntikam canlı izle! FOX Aşk Mantık İntikam 6. bölüm izle! Aşk Mantık İntikam 6. bölüm fragmanı izle!

Güncelleme:

Ekranları sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam bu akşam sevenleriyle buluşuyor. Aşk Mantık İntikam dizisi izlemek isteyen izleyicilerimiz Aşk Mantık İntikam canlı izle! Aşk Mantık İntikam ATV canlı izle! şeklinde aratıyor. Aşk Mantık İntikam son bölümde neler oldu? Aşk Mantık İntikam full HD canlı izle! Aşk Mantık İntikam 6. Bölüm fragmanı izle! Aşk Mantık İntikam yeni bölüm fragmanı izle! Aşk Mantık İntikam ilk bölüm fragmanı izle! Aşk Mantık İntikam konusu nedir, oyuncuları kimler?

Ekranları sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam bu akşam sevenleriyle buluşuyor. Aşk Mantık İntikam dizisi Cunning Single Lady adlı Kore dizisinden uyarlanmıştır. Birbirinden başarılı oyuncuları bir araya getiren No:9 Productions yapımı Aşk Mantık İntikam dizisi izlemek isteyen izleyicilerimiz Aşk Mantık İntikam canlı izle! araştırıyor. Peki, Aşk Mantık İntikam ATV canlı izle! şeklinde aratıyor. Aşk Mantık İntikam son bölümde neler oldu? Aşk Mantık İntikam full HD canlı izle! Aşk Mantık İntikam son bölüm izle! Aşk Mantık İntikam 6. Bölüm fragmanı izle! Aşk Mantık İntikam yeni bölüm fragmanı izle! Aşk Mantık İntikam ilk bölüm fragmanı izle! Aşk Mantık İntikam konusu nedir? Aşk Mantık İntikam oyuncuları kimler? İşte detaylar haberimizde…

AŞK MANTIK İNTİKAM CANLI İZLE!

AŞK MANTIK İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çınar, Ozan'la aralarında ne olduğu konusunda Esra'nın üzerine gitmeye devam ederken yanlarına gelen Çağla, herkesi toplantıya çağırır. Esra, Menekşe Ev Yemekleri Lokantası'nın ailesine ait olduğunu herkesten gizlediği için Çağla'nın büyük tepkisiyle karşılaşır. Zehirlenen kişinin şikâyeti, şirketi ve lokantayı zor duruma düşürmüştür. Elif ve Ekrem, lokantayı kapattıran kişinin Zümrüt olduğunu anlayıp Ozan'a söylerler. Ozan'ın hem lokantayı açtırmak hem de yaptıklarından dolayı Zümrüt'ü cezalandırmak için bulduğu çözümler hayli ilginç olacaktır.

AŞK MANTIK İNTİKAM SON BÖLÜM İZLE!

AŞK MANTIK İNTİKAM KONUSU NEDİR?

Esra garsonluk yapmaktadır ve artık hayatın zorluğundan sıkılarak yaşam standardının değişmesi için mühendis Ozan'la mantık evliliği yapmıştır. Ancak bu evlilikte maddi, manevi zorluklar yaşayınca evliliği bitirmek zorunda kalmıştır. Boşandıktan sonra Ozan bir yazılım şirketi açıp çok zengin olur. Ve bir gün Leyla bu şirkette işe başlar.

AŞK MANTIK İNTİKAM OYUNCULARI KİMLER?

Başrollerinde İlhan Şen, Burcu Özberk, Burak Yörük ve Melisa Döngel'in yer aldığı dizide ayrıca Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Süleyman Atanısev, Mehmet Korhan Fırat, Sevda Baş, Ceren Koç, Birgül Ulusoy, Tarık Şerbetçioğlu ve Mehmet Yılmaz gibi başarılı isimler de rol alıyor.

AŞK MANTIK İNTİKAM FOX TV CANLI İZLE!

AŞK MANTIK İNTİKAM 6. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Aşk Mantık İntikam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title