Haberler

Asbaşkan Aygün'den Türkiye Şampiyonası Açıklaması

Türkiye Muaythai Federasyonu Asbaşkanı Mehmet Salih Aygün, Aydın’ın Söke ilçesinde bugün başlayan Muaythai Türkiye Şampiyonası ile ilgili açıklamada bulundu.

Türkiye Muaythai Federasyonu Asbaşkanı Mehmet Salih Aygün, Aydın'ın Söke ilçesinde bugün başlayan Muaythai Türkiye Şampiyonası ile ilgili açıklamada bulundu.

Türkiye Muaythai Federasyonu'nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan çocuklar, gençler, büyükler bay ve bayanlar Türkiye Şampiyonası'nın Aydın'ın Söke ilçesinde coşkulu bir törenle başladığını belirten As Başkan Salih Aygün, "Federasyonumuz 2016 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Şampiyonası için yaklaşık bin 500 kişilik sporcu, idareci, hakem ve antrenör kafilesiyle Efeler diyarı Ege bölgemizin şirin ilçelerinden Söke'ye çıkartma yaptı. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Söke Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleşen ve on bir gün sürecek bu büyük organizasyon, Muaythai sporu ile tanışan ve yoğun bir katılım gösteren Sökeli'lere de farklı bir heyecan oluşturdu. Söke Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün spor salonunda bugün yapılan açılış törenine Söke Belediyesinin Aydın Yöresi Halk Oyunları gösterisi ve şehir bandosunun dinletisi apayrı bir renk kattı. Şampiyonanın ilk gününde ringlerde minik kızlar ve minik erkekler kategorilerinde minik sporcular mücadele etti. 7 Şubat 2016 Pazar günü sona erecek olan şampiyonada 31 Ocak 2016 Pazar günü minik, yıldız, bay-bayan sporcuların, 3 Şubat 2016 Çarşamba günü alt ve üst gençler bay-bayan sporcuların, 7 Şubat 2016 Pazar günü ise büyükler bay-bayan sporcuların madalya töreni yapılacak. Bu görkemli organizasyona katkı sunan Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze, Söke ilçe müdürlüğümüze, ev sahipliği yapan Söke Belediye Başkanlığı'na şükranlarımızı sunar, emektar hakem, antrenörlerimiz ve idarecilerimiz başta olmak üzere tüm sporcularımıza başarılar dilerim" diye konuştu. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Salih Salih Aygün Türkiye Aydın Spor Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title