Haberler

Artvin'de "İzleme ve Değerlendirme Çalışma Programı" Toplantısı

Artvin'de, İzleme ve Değerlendirme Çalışma Programı (İZDES) kapsamında çalışma toplantısı gerçekleştirildi.

Artvin'de, İzleme ve Değerlendirme Çalışma Programı (İZDES) kapsamında çalışma toplantısı gerçekleştirildi.

Valilik Çoruh Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşar Yardımcısı Murat Yılmaz, Vali Yardımcısı Adem Başoğlu, Sahil Güvenlik Komutanlığında görevli Binbaşı Burak Ertürk, 4. Sınıf Emniyet Müdürü Hüseyin Güran, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yardımcısı Necip Enes Merbul, Artvin İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ramazan Gürler, İl Emniyet Müdürü Mehmet Selvi ve İçişleri Bakanlığına bağlı kurum amirleri ve birim müdürleri katıldı.

Vali Yardımcısı Başoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, İçişleri Bakanlığınca yürütülen İZDES projesi kapsamında çeşitli toplantılar yapılacağını belirterek, "Bakanlığımızın sunduğu hizmet kalitesini artırmak ve bu hizmetin maliyetini daha aşağı çekerek, vatandaş memnuniyetini en üst düzeye çıkarmayı amaçladığını düşündüğümüz bu projenin faydalı olmasını, başarılı geçmesini ümit ediyoruz." dedi.

Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yardımcısı Necip Enes Merbul ise, İZDES programı hakkında katılımcılara detaylı bilgi verdi.

İZDES projesinin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı iken 81 ilde uyguladığı bir proje olduğunu anımsatan Merbul, "Bu projeyle hem maliyetler azalacak, illerde zayıf görünen hususlar güçlendirilecek hem de bakanlık stratejimize tüm illerin uyumu sağlanacak." ifadesini kullandı.

Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşar Yardımcısı Yılmaz da, İZDES'in insan odaklı ve vatandaş memnuniyetini esas alan bir hizmet anlayışı olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Selvi Adem Başoğlu Murat Yılmaz Artvin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title