Haberler

    ARKO Men Protality Season 2 Gün 2 maçları başlıyor!

    Güncelleme:

    60.000 TL ödül havuzu ve PCS5 Bölgesel Elemelere Katılım Hakkı ile ARKO MEN PROTALITY Season 2 Gün 2 maçları başlıyor!

    ARKO Men Protality Season 2, bugün de tüm hızıyla devam ediyor. Kıyasıya rekabetin doruklarda yaşandığı 1. gün karşılaşmaları sonucunda alışık olduğumuzdan çok farklı bir sıralamayla karşılaştık. Dün oynanan maçların ardından oluşan puan durumu ve sırlama şu şekilde:

    ARKO MEN PROTALITY SEZON 2 PUAN TABLOSU

    1. SuperMassive Blaze - 48 Puan
    2. Otherside Esports 48 Puan
    3. HOWL - 39 Puan
    4. Hive'X Esports 36 Puan
    5. fastPay Wildcats - 35 Puan
    6. RARE Esports - 35 Puan
    7. 836 Pizza Locale - 32 Puan
    8. Kafalar Esports - 31 Puan
    9. Bbl Esports - 29 Puan
    10. Orgless - 25 Puan
    11. SAV4GE - 25 Puan
    12. Dijirad Esports - 23 Puan
    13. 1907 Fenerbahçe Espor - 15 Puan
    14. XFlow Esports - 14 Puan
    15. Gear Up - 13 Puan
    16. PI5 Esports - 13 Puan

    DÜN NELER YAŞANDI?

    Günün ilk maçında Orgless ekibi ile sona kalan Bbl Esports, rakibini muhteşem bir oyunla elemeyi başardı. Bbl Esports, ilk maçta toplam 8 öldürme ve 10 sıralama puanı alarak 18 puanla güne başladı.

    Günün ikinci maçında ise RARE Esports üst düzey bir oyunla kazanarak puan tablosunu tepe taklak ediyor. İkinci maçta 15 öldürme ve 10 sıralama puanı alan RARE Esports, BBL Esports'u tahtından ederek birinciliğe yerleşti.

    Günün üçüncü maçında ise SuperMassive Blaze toplamda 7 öldürme skoru alarak fastPay Wildcats'i saf dışı bırakıp maçı kazanan taraf oldu. Üçüncü maç sonrası puan durumunda ise RARE Esports hala birincilik tahtını kaybetmezken SuperMassive Blaze 14. sıradan 6. sıraya çıktı.

    Günün dördüncü maçında ise OtherSide Esports sessiz sedasız bir şekilde 23 öldürme puanı ve 16 sıralama puanı alarak 39 puanla birincilik tahtını RARE Esports'un elinden alıyor. RARE Esports ise 4. maç sonucunda 3. sıraya geriliyor.

    Günün beşinci ve son maçında ise SuperMassive Blaze tekrardan sahneye çıkıyor. SuperMassive Blaze, dördüncü maç sonucunda kendini 8. sıraya atarken son maça girildiğinde muhteşem bir oyunla birincilik tahtını alıyor. OtherSide Esports günün son maçında ikinciliğe geriliyor.

    ARKO Men Protality Season 2 Gün 2 maçları saat 19.00'da başlayacak. Eğer siz de bu mücadeleye ortak olmak istiyorsanız tıklayarak turnuvanın yayınlanacağı kanalı ziyaret edebilirsiniz.

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    OtherSide Esports BBL Esports Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title