Haberler

Arkadaşını Okul Kursuna Götürürken Kaza Yaptı: 1 Yaralı

Arkadaşını okul kursuna götürürken kaza yaptı: 1 yaralıSAMSUN - Samsun'da bir kişi arkadaşını hafta sonu okulundaki kursa götürmek isterken otomobil ile kaldırıma çarptığı kazada yaralandı.

Arkadaşını okul kursuna götürürken kaza yaptı: 1 yaralı

SAMSUN - Samsun'da bir kişi arkadaşını hafta sonu okulundaki kursa götürmek isterken otomobil ile kaldırıma çarptığı kazada yaralandı.

Kaza, Samsun'un İlkadım içesi Liman Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Onur Şahin 55 GS 810 plakalı otomobil ile lise öğrencisi olan arkadaşı Mert Efe Doğramacı'yı okuldaki hafta sonu düzenlenen kursa götürmek isterken direksiyon hakimiyetini kaybedip kaldırıma çarptı. Kazada, yaralanan araç sürücüsü Onur Şahin, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Gazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, araçta bulunan liseli Mert Efe Doğramacı kazayı yara almadan atlattı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Onur Şahin Mert Efe İlkadım Samsun 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title