Haberler

Arda Turan ile Aslıhan Doğan Evleniyor

Güncelleme:

Aşklarıyla 2015 yılına damga vuran Arda Turan ile Aslıhan Doğan cephesinden yeni haberler var... Çiftin yakın çevresine göre yıldız futbolcu ile sosyetik aşkı, geçtiğimiz günlerde düğünlerini planlamaya başladı. 2016 yazında karar kılan Aslıhan Doğan ile Arda Turan, kendi aralarında ilk planlamaları yaptı.

MAÇLARA GÖRE BELİRLENDİ

Buna göre gözde çift, Arda'nın forma giydiği Barcelona'nın maçlarının bitmesini bekleyecek. Ardından başlayacak Euro 2016'yı da göz önüne alan Aslıhan Doğan ile Arda Turan, bu yüzden 4 Haziran 2016 Cumartesi gününü belirledi. Ünlü çiftin düğün yerindeki ilk tercihi ise Four Seasons Hotel oldu. Burada 500 kişilik bir düğün yapmayı planlayan Aslıhan Doğan ile Arda Turan, bu kararlarını ise henüz aileleriyle resmi olarak paylaşmadı.

İSPANYA VE BODRUM'DA...

Yılbaşında ailelerini bir araya getirecek olan ünlü çift, burada düğün yeri ve tarihini netleştirmeyi planlıyor. Ünlü çift, düğünün ardından İspanya ve Bodrum'da da iki ayrı kutlama yapmak için de şimdiden yer arayışlarına başladı. Bu arada daha önce Sinem Kobal'la defalarca düğün yeri ile tarihi kararlaştırıp evlenmeyen yıldız futbolcunun, 10 yıllık arkadaşlığın ardından aşk yaşamaya başladığı Aslıhan Doğan için "Hayatımın aşkını artık buldum. Evlenip baba olma zamanımın geldiğine inanıyorum" dediği konuşuluyor.

Kaynak: Takvim

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Arda Turan Barcelona İspanya Bodrum Magazin Haberler

500

Yorumlar (14)

selim Avusturalya:

Senin tıpıne değil paran ıçın yanında

11
14
yanıtYanıtla
Nurşen ELSMA:

sinemden bence bin kat daha güzel bir kız çok yakıştırdım tebrikler. . .

7
14
yanıtYanıtla
AllialiMobil-IOS:

Kabak. Tadi. Verdi. Simarik. Heritable traits

18
2
yanıtYanıtla
NOT-ALIN:

Arda futbolda basarili olmustur ama, , evlilikte asla basarili olamayacaga benziyor.

16
3
yanıtYanıtla
turkkız:

. . . Arda bu -daha cooook cıddı kararlar alır ve unutur. . . . bu kızda fazla umutlanmasın. .

16
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yalnız haberin komikliği şurda aileleriyle mekanı tarihi paylaşmıyolar ama magazincilerin aileden önce herşeyden haberi var:)

15
0
yanıtYanıtla
Hayırlısı olsun...:

Darısı evlenmek isteyen her çifte.

12
0
yanıtYanıtla
mera:

senden nefret edyorum arda . boyle erkeklerden nefret ediyorm. . .

8
2
yanıtYanıtla
gulMobil-ANDROID:

para var ask var para yoksa bunu kim ne yapacak

9
0
yanıtYanıtla
yorum:

çok şımarık ya dünya üzerinemi kuruldu ardda kendine gel insanları küçük görmeee küçük dağları senmi yarattın. . böbürlenme şişme kibirlenip duruyosunda sonun herkes gibi allah katında bi ayrıcalığın yok çünkü o bizim dışgörünümümze cebimize bakmaz kalbimize imanımıza bakarr. .

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title