Haberler

Arda Kural'ın Annesi Her Yerde Oğlunu Arıyor!

Güncelleme:

Gülnur Kural, her yerde şizofreni hastası olan Arda Kural'ı arıyor. Oğlunun hayatından endişe ettiğini belirten anne, perişan halde yardım bekliyor.

Ünlü oyuncu Arda Kural zor günler geçiriyor. Geçtiğimiz yıl Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gören ünlü oyuncuya şizofren tanısı konulmuş, tedavi görmüştü.

SOKAKTA YAŞIYOR

Ailesiyle birlikte Avcılar'daki evinden çıkartılan ve deniz kenarında tek başına yaşayan Kural, oyuncu arkadaşları başta olmak üzere kendisine uzatılan yardımları kabul etmiyor.

Mahalle sakinleri Kural'ın son zamanlarda saldırgan tavırlar nedeniyle şikayet etmeleri üzerine genç oyuncu görevliler tarafından uyarıldı.

KAPI KAPI DOLAŞIP OĞLUNU ARIYOR

Hasta oğlunun durumundan endişe eden anne Gülnur Kural, kapı kapı dolaşarak oğlunu arıyor. Kendisiyle bir süredir görüşmeyen oğlunun hayatından endişe ettiğini belirten Kural, yardım istiyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Arda Kural Bakırköy Avcılar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (47)

HÜSEYİN:

ALLAH BELANIZI VERSİN ŞU ANDA ONLARCA ŞEHİT VERİLİRKEN BİR RUH HASTASINI GÜNDEME TAŞIYORSUNUZ. S. . . . . . . . . . . . . M SİZİN HABERCİLİĞİNİZE, GAZETECİLİĞİNİZE.

3
61
yanıtYanıtla
feyza:

Rabbim kimseyi akıl sağlığıyla imtihan etmesin psikoloji gitmiş yazik gencecik cocuk

55
1
yanıtYanıtla
ai:

ulan vericen bu delinin eline silahı, tüm hdp li pkk vekillerini vursun, nasılsa cezai ehliyeti yok

45
7
yanıtYanıtla
Tarafsiz:

Bu duruma kotu yorum yapmayin gercektende yarin sizde oyle olabilirsiniz

42
1
yanıtYanıtla
KainMobil-IOS:

Para için yapıyo o kadın

1
37
yanıtYanıtla
emre can:

Sanat camiasına yazıklar olsun

29
2
yanıtYanıtla
zynp:

Neden insanların saglik sorunlarıyla bu kadar ilgilenip küçümsüyosunuz ki anlamiyorum

29
1
yanıtYanıtla
perihanMobil-ANDROID:

ben bu çocuğu çok yakin zamanda gördüm büyükçekmece de bi barın kapisinda

7
23
yanıtYanıtla
..:

Yorum yapanlarin hepsi bencil siz sadece kendinizi dusunun zaten dimi o adam simdi neler cekiyo bi allah bilir baskasinin hayatina yorum yapmayin ve o kufur edenler kendinizin nasil bir insan oldugunizu belli ediyosunz kufurlern sahibi kendinizsinz aslinda

28
0
yanıtYanıtla
dogru soyleyen:

Ne oldugum degil ne olacagim demeli insan kismi

21
6
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title