Haberler

Silahlı saldırgan, arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı aileye kurşun yağdırdı

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada baba oğul iki kişi hayatını kaybederken 1 kişide yaralandı.

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesi Dombayova köyünde meydana gelen olayda, iki aile arası arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma başladı. Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesinin ardından Asım Y. yanında bulundurduğu silahla Rafet Tuncer, Tayfun Tuncer ile Tahsin Tuncer'e ateş açtı. Mermilerin isabet ettiği Baba Rafet Tuncer ve oğlu Tayfun Tuncer olay yerinde hayatını kaybederken diğer oğlu Tahsin Tuncer ağır yaralandı.

ZANLI OLAY YERİNDEN KAÇTI

Olayın ardından ihbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi. Tahsin Tuncer, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Tartıştığı aileye kurşun yağdıran Asım Y. ise olay yerinden kaçtı.

ŞÜPHELİ YAKALANDI

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada Rafet Tuncer ile oğlu Tayfun Tuncer'in yaşamını yitirdiği, diğer oğlu Tahsin Tuncer'in de ağır yaralandığı olayın ardından kaçan şüpheli A.Y., İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerin takibi sonucu saklandığı arazide yakalandı. Olaya karıştığı iddia edilen A.Y.'nin oğlu da jandarma tarafından gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma Dinar Afyon Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu?
500

Yorumlar (9)

YABANI INSANLAR:

Istisnalar haric Afyonun insanlari genelde cok yabani ve barbardirlar. En önemliside cok cahil, kaba, egitimsiz ve kültürsüz insanlardir.

36
7
yanıtYanıtla
hassn:

ayrıca sapıktırlar

yanıt1
yanıt7
İsa kılınç:

Senin nemal olduğun baya ve basit olduğun yazıdan belli önyargılı terbiyesiz

yanıt0
yanıt0
Gökhan:

Sen neye göre bu şekilde diyosun arkadaş hayırdır

yanıt0
yanıt0
Gökhan:

Her yerde çıkar bu tür olaylar sadece afyona bağlaman ayıp yani

yanıt0
yanıt0
aziz:

nedir bu mal kavganız altı üstü dünya

12
0
yanıtYanıtla
Selamh:

Bu silahlar yasak olmadıkça insanlar rahat olur bide bazı leri sukadar silah satik ovuniyorlar

4
1
yanıtYanıtla
Sümsüklü ŞEYH:

Kadastro Güncelleme ile sınırlar sabit şekilde belirlenip sınır taşları dikilip bu hazine arazisi yağma arazi gaspedilen arazi işlerine son verilip özel.mulkiyet hakkı artık korunmalı. Acele kamulaştırma kaldırılmalı.

2
0
yanıtYanıtla
Karizmatik_58:

Şeytan adamı böyle cehenneme iter işte hemde bir anda hem canından hem malından hemde ahiret hayatından oldular.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title