Haberler

Antalya Tutuklanan Bitkisel Hayattaki Esnaf Evine Gönderildi

Tutuklanan bitkisel hayattaki esnaf evine gönderildiANTALYA'nın Manavgat ilçesinde, çeklerini ödeyemediği için icra ceza mahkemelerince hapse çarptırılıp, jandarma ekiplerince gözaltına alınarak, Alanya'daki hastaneye götürülen Ahmet Öz (52), cezasının 3 aylığına ertelenmesinin ardından...

Tutuklanan bitkisel hayattaki esnaf evine gönderildi

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde, çeklerini ödeyemediği için icra ceza mahkemelerince hapse çarptırılıp, jandarma ekiplerince gözaltına alınarak, Alanya'daki hastaneye götürülen Ahmet Öz (52), cezasının 3 aylığına ertelenmesinin ardından evine gönderildi.

Manavgat'ta, 2017 yılının Temmuz ayında, ateşli silahla başından yaralanan ve olaydan bu zamana kadar bitkisel hayatta olan esnaf Ahmet Öz hakkında, toplam 160 bin liralık çeklerini ödemediği için Konya 1'inci İcra Mahkemesi, Konya 2'nci İcra Mahkemesi ve Alanya 2'nci İcra Mahkemesi tarafından 3 icra davası açıldı. Ana borcu ödemediği gerekçesiyle Öz hakkında ayrıca verilen 161 bin 570 liralık adli para cezası, 1253 gün hapis cezasına çevrildi. Hakkında tutuklama kararı çıkarılan Öz, cezasını çekmesi için 8 Mayıs'ta jandarma ekiplerince ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

CEZA ERTELENDİ

Ahmet Öz hakkında İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığı 3'üncü İhtisas Kurulu geçen pazartesi günü verdiği raporda, 'Cezasının çektirilmesinin hayati tehlike oluşturacağı ve ertelenmesi gerektiği'ni belirtti. Bunun üzerine hükümlü Öz'ün cezasının infazına 3 ay süreyle ara verilmesine karar verildi. Kararın dün Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı'na bildirilmesi üzerine, Ahmet Öz bugün hastaneden tahliye edilerek evine gönderildi.

Eşi Müzeyyen Öz (52) ve yakınları tarafından hastaneden alınan Ahmet Öz, ambulansla Manavgat ilçesi Kavaklı Mahallesi'ndeki evine getirildi.

Ailenin avukatı Serkan Öz tarafından Ahmet Öz'ün affedilmesi için Cumhurbaşkanlığı'na dilekçe de verilmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Öz Alanya Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title