Haberler

Antalya Niran Ünsal Denizaltında Şarkı Söyleyip Dalgıçlarla Özçekim Yaptı

Niran Ünsal denizaltında şarkı söyleyip dalgıçlarla özçekim yaptıANTALYA'nın Alanya İlçesi'ne konser için gelen ünlü şarkıcı Niran Ünsal, konser sonrası ekibi ve eşi İbrahim Gugu ile denizaltına bindi.

Niran Ünsal denizaltında şarkı söyleyip dalgıçlarla özçekim yaptı

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'ne konser için gelen ünlü şarkıcı Niran Ünsal, konser sonrası ekibi ve eşi İbrahim Gugu ile denizaltına bindi. Suya dalan denizaltının penceresinden dalgıçlarla özçekim yapan Ünsal, su altında yeni albümünden şarkılar da söyledi.

Alanya'da her yıl yapılan Tokar Yaylası Şenlikleri'ne konser için gelen şarkıcı Niran Ünsal, konserin ertesi günü Alanya Marina'da denizaltına binerek Akdeniz'in derinliklerine daldı. Eşi İbrahim Gugu ve ekibiyle denizaltına binen Niran Ünsal'a denizaltının camından dalgıçlarla özçekim yaptı. Denizaltı 20 metreye daldığında ise su altı canlılarını hayranlıkla izleyen Ünsal, kaptanın daveti üzerine kokpite girerek kısa süre denizaltını kullandı.

ÇOK KEYİFLİ

Denizaltından çok keyif aldığını belirten Ünsal, yeni albümünden 'Vay Be' şarkısını söyledi. Denizin derinliklerinde yaklaşık 1 saat süren gezinin ardından su üstüne çıkan denizaltının gövdesinde etrafı seyreden Niran Ünsal, burada gazetecilerin sorularını yanıtladı. Denizaltının insanın görmesi ve deneyimlemesi gereken bir değer olduğunu belirten Ünsal, Çok keyifli bir aktivite ve hatıra. Eşim her zaman olduğu gibi ilkleri çok seven özelliğiyle beni buraya getirdi. Allah'ın ne kadar büyük olduğuna inanmak istiyorsanız gelip görün dedi.

EBRU GÜNDEŞ'İN ALBÜMÜNE ŞARKI VERDİM

Yeni albümü hakkında da bilgi veren Niran Ünsal, Geçen yıl benim yeni albümümün çıkış tarihi 15 Temmuz darbe girişiminin 1.5 ay öncesine denk gelmişti. O yüzden albümü geri çekmiştik, darbe, OHAL gibi etkenlerden dolayı. Son albümün ikinci klip çekimine başlayacağız yakın zamanda. Antalya, Ordu, Giresun, Alanya gibi noktalarda sahne çalışmalarımız sürüyor. Alanya'da iki konser verdik. Çalışıyoruz, Ebru Gündeş'in albümüne yeni bir şarkı verdim, sözleri Günay Çoban'ın, müziği benim. Çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çocuklarla mümkün olduğunca hafta araları vakit geçiriyoruz. Hafta sonu çalışıyoruz. Denize gidiyoruz, tatil yapıyoruz. Yeni klip için iki şarkı üzerinde çalışıyoruz. Birisi klasik Niran Ünsal şarkıları ve slowlarından birisi olan 'Kalp Tutulması', tüm kadınların sevdiklerine söyleyebilecekleri bir şarkı. Bir de 'Eyvallah' diye bir şarkı, yeni sanatçı kızlarımızdan birisine ait şarkı. İkisinin arasında gidip geliyoruz hangisi olacak şu an bilmiyoruz diye konuştu.

Denizaltının karaya yanaşmasının ardından inen Niran Ünsal ve ekibine sertifika verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Niran Ünsal Akdeniz Antalya Alanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title