Haberler

Antalya'nın konuştuğu cinayette yeni detaylar: Karısını uykusunda öldürmüş

Güncelleme:

Antalya'da Doktor Yusuf Onur Kaan Bozkurt, diyetisyen eşi Gamze Kaçar Bozkurt'u öldürdükten sonra intihar etti. Çiftin kısa süre önce bir dergiye verdikleri aşk dolu röportaj ortaya çıkarken, yapılan incelemelerde doktorun eşini uykusundayken ensesine ateş ederek öldürdüğü belirlendi.

Kepez ilçesi Fabrikalar Mahallesi 3043 Sokak'taki bir apartmanın 3'üncü katındaki dairede kıskançlık nedeniyle sürekli tartıştıkları öne sürülen Doktor Yusuf Onur Kaan Bozkurt (58) ile diyetisyen eşi Gamze Kaçar Bozkurt (38), önceki gün öğle saatlerinde bilinmeyen nedenle yeniden tartıştı. Cinnet getiren Kaan Bozkurt, eşini tabancayla vurduktan sonra aynı silahla kendisini vurdu.

KANLAR İÇİNDE BULDULAR

Olay, çiftin kızlarının akşam saatlerinde kreşten eve gelmesiyle ortaya çıktı. Zili çalan küçük kız, kapıyı açan olmayınca, karşı dairedeki anneannesinin yanına gitti. Gamze Kaçar Bozkurt'un annesi Nurdan Kaçar, yedek anahtarla eve girdiğinde kızı ile damadını kanlar içerisinde yerde yatarken bulup, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Antalya'nın konuştuğu cinayette yeni detaylar: Karısını uykusunda öldürmüş

İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede, Bozkurt çiftinin yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri ve savcılık incelemesinin ardından Yusuf Onur Kaan Bozkurt ve Gamze Kaçar Bozkurt'un cansız bedenleri, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Çiftin yakınları ise gözyaşlarını tutamadı. Küçük kız ise yakınları tarafından götürüldü.

Antalya'nın konuştuğu cinayette yeni detaylar: Karısını uykusunda öldürmüş

UYKUSUNDA ÖLDÜRÜLMÜŞ

Gamze Kaçar Bozkurt'un, 3-4 gündür grip nedeniyle evde tedavi gördüğü, saat 12.30 sıralarında ilaç alıp uyuduğu, kısa süre sonra eşi Yusuf Kaan Bozkurt'un tabancayla ensesine ateş ederek öldürdüğü belirlendi. Çiftin, kendi çocuklarının ise olmadığı öğrenildi.

Antalya'nın konuştuğu cinayette yeni detaylar: Karısını uykusunda öldürmüş

MERHAMETİNE AŞIK OLMUŞ

Evlilik sürecinde kısa süreli bir ayrılık yaşayan çiftin, tekrar buluşmaları sonrasında verdikleri röportaj ise 'Bilim ve aşk bir arada' başlığıyla dergide kapak olmuştu. Röportajda, Diyetisyen Bozkurt'un, doktor eşi Kaan ile ilgili, "Benim ona olan aşkımın başlamasında, gelip ayağına yatan sokak kedilerinin ve köpeklerinin payı çok büyük. Beni Kaan Bey'in zekası ve merhameti etkiledi" sözleri dikkat çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Diyetisyen Yusuf Onur Haberler

500

Yorumlar (13)

Yar:

Gariban biri yapsa cani koca dersiniz. Katili yazarken bile sınıf ayrımı yapıyorsunuz. Doktor kocaymış... Katil koca yazacaksınız...

49
1
yanıtYanıtla
Adem:

Allah rahmet eylesin geçinemiyorsan ayrılırsın

23
4
yanıtYanıtla
memoli:

Benim ona aşık olmamda ''gelip ayağına yatan sokak kedilerinin ve köpeklerinin payı çok büyük. Beni Kaan Bey''in zekası ve merhameti etkiledi''dediğin adamı, ne yaptın da deli ettin, cinnet getirdi, Allah bilir. .

7
18
yanıtYanıtla
Hiç kimse:

Ne yazikki böyle ..okadar sahipleniliyorki ayrılmak isteyince ya benimsin ya toprağın sözü giriyo sanırım araya..bu çirkin sözde atasözü olamaz... anlaşamıyor san ayrilirsin olur biter.cocugun Allah yardımcısı olsun hem annesini hem babasını kaybetti.allqh kimseyi şaşırtmasın.

18
1
yanıtYanıtla
Hasim:

Resimler pek mutlu görünmüyor. Iyi bakin. Yapmacik gülümsemeler sanki

9
1
yanıtYanıtla
izmirli:

Arada 20 yaş fark varmış. Hayatın gerçekleri var. Aşkla, hayalle gerçekler değişmez.

9
1
yanıtYanıtla
JOHN WİCK:

Medeni bir şekilde neden ayrılamıyoruz??? Sevmiyorsan ayrı bir yol çizersin kendine. . Herkes kendi işine gücüne döner. Bu kadar zor olmamalı. .

10
0
yanıtYanıtla
İzmirde Doktordu:

İzmi tüp bebek merkezinde güzel doktordu neşeliydi, son zamanlarda sıkıntıları vardı eşiyle, o pozlar yalan mutluluk hep, zaten 4 aydır ayrı yasıyorlardı, antalyaya gitti barıstılar, ama kaan abi depresyondaydı, karısı onu çok kıskanıyordu, o karısını degil karısı kıskançtı, instagram canlı yayınlarında hep karısı belırtıyordu kıskandıgını. allah rahmet eylesin. . .

5
4
yanıtYanıtla
..:

Kimse kimseyi kınamasın arkadaşlar ne yaşadıklarını bilemeyiz belki kadın suçluydu. Belkide adam rahatsızdı en iyisini allah bilir. . . Kolay değil hem sevdiğini hemde kendini öldürmek. . .

7
1
yanıtYanıtla
misafir:

Uyurken öldurulmek arkadan vurulmaktan beter

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title