Haberler

Antalya Kontrolden Çıkan Kamyon Yol Kenarındaki Nar Satıcısına Çarptı

Kontrolden çıkan kamyon yol kenarındaki nar satıcısına çarptıANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde sürücünün kontrolünü kaybettiği kamyon yol kenarında nar satan Süleyman Eren ve tezgahına çarptı.

Kontrolden çıkan kamyon yol kenarındaki nar satıcısına çarptı

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde sürücünün kontrolünü kaybettiği kamyon yol kenarında nar satan Süleyman Eren ve tezgahına çarptı. Kazada Süleyman Eren ile kamyon sürücüsü yaralanırken, tezgahtaki narlar ise çevreye saçıldı.

Kaza, Kemer- Antalya karayolunda saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Murat Ayama'nın kullandığı 07 GJJ 85 plakalı kamyon Göynük Kavşağı'nda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında Süleyman Eren ve nar sattığı tezgahına çarptı. Kazada şoför Murat Ayama hafif yaralanırken, savrulan Süleyman Eren ise ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi yaptığı Murat Ayama, Özel Antalya Yaşam Hastanesi'ne, Süleyman Eren ise Özel Antalya Olimpos Hastanesi'ne götürüldü. Eren'in sağlık durumunun ağır olduğu belirtilirken, jandarma ve polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Kazanın görgü tanıklarından Turgut Çot, kamyonun çok hızlı şekilde trafik ışıklarından geçtiğini ve nar tezgahının yanında duran Eren'e çarptığını söyledi. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan narların etrafı kıpkırmızı yaptığını anlatan Çot, Eren'in yerde yattığını ve hemen yardım ettiklerini anlattı. Olay sonrası Süleyman Eren'in yakınları gelerek çevreye saçılan narları toplayarak araca yükledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Eren Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title