Haberler

Antalya-Kemer'den Askerlere Hijyen Desteği-Hd

Antalya-Kemer'den askerlere hijyen desteği-HDKemer'den askerlere hijyen desteğiKemer Belediyesi tarafından Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan askerler için hazırlanan 70 bin kullanımlık hijyen malzemesi törenle Hatay'a gönderildi.

Antalya-Kemer'den askerlere hijyen desteği-HD

Kemer'den askerlere hijyen desteği

Kemer Belediyesi tarafından Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan askerler için hazırlanan 70 bin kullanımlık hijyen malzemesi törenle Hatay'a gönderildi. Törende konuşan Belediye Başkanı Mustafa Gül, İlçemizde rahat şekilde turizm yapıyorsak, huzurlu yaşıyorsak bunu askerimize borçluyuz dedi.

Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli askerlere geçen ay 120 küçükbaş kurbanlık hayvan gönderen Kemer Belediyesi, bu kez de 70 bin kullanımlık hijyen malzemesi yardımı yaptı. 200 adet koliden oluşan temizlik malzemelerini Hatay'daki Zeytin Dalı Hareket Merkezi'ne götürmek üzere hazırlanan kamyonet Kemer Belediyesi ana hizmet binası önünde düzenlenen törenle uğurlandı. Törene Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, başkan yardımcıları Ahmet Can ve Kemal Yüksel, meclis üyeleri Semih Top, Recep Yılmaz, Özcan Çeliktaş, CHP Demre İlçe Başkanı Mustafa Caner, CHP Kaş İlçe Başkanı Ulaş Akbaş, CHP Kumluca İlçe Başkanı Kemal Bilal Öner, CHP Kemer eski İlçe Başkanı Erdem Cesur, Kemer İlçe Kadın Kolları Başkanı Gökçe Bozkurt, Gençlik Kolları Başkanı Sinan Can, kampanyaya destek veren otel sahiplerini temsilen Genel Müdür Şinasi Gürocak, CHP ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye birim müdürleri ve vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından konuşan Başkan Mustafa Gül, Bu Afrin'deki harekata yönelik ikinci yardım kampanyamız oluyor. Daha önce de bir Tır küçükbaş hayvan yardımı gerçekleştirmiştik. Canlı hayvanların tesliminden sonra komutanlarla yaptığımız ikinci görüşmede temizlik malzemesine de ihtiyaç duyulduğunu söylediler. 70 bin kullanımlık toplamda 10 bin temizlik malzemesi yardım paketini Hatay'a gönderiyoruz. Bu paketlerin 3 binini Club Hotel Phaselis Rose karşılıyor, 7 bini belediyemiz tarafından hazırlandı dedi. Paketlerin Hatay'daki Zeytin Dalı Hareket Merkezi'ne teslim edileceğini aktaran Başkan Gül, Kemer Belediyesi olarak her zaman devletimizin ve askerimizin yanındayız. İlçemizde rahat şekilde turizm yapıyorsak, huzurlu yaşıyorsak bunu askerimize borçluyuz. Tüm askerlerimize saygılarımızı sunuyor ve başarılar diliyorum. Arzumuz ülkemizin terörden arınmış hale gelmesidir. İnşallah bunu askerlerimiz sayesinde başaracağız. Başka ülkeler de teröre destek vermezse bütün dünyada barış ve huzuru kalıcı kılabiliriz. Kemer Belediyesi ve Kemer halkı olarak askerimizin ihtiyaçlarına her zaman yanında olmaya devam edeceğiz diye konuştu. Başkan Gül'ün konuşmasının ardından 70 bin kullanımlık hijyen malzemesini Hatay'a götürecek kamyonet uğurlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Kemer Mustafa Gül Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title