Haberler

İşkenceci eşini öldüren kadının komşuları konuştu: Melek 'siz karışmayın' diyordu

Güncelleme:

Dün, sabah saat 08.00 sıralarında Döşemealtı ilçesi Ilıca Mahallesi'nde iki katlı müstakil bir evde meydana gelen olayda, servis şoförlüğü yapan 36 yaşındaki Ramazan İpek, 12 yıldır evli olduğu eşi 31 yaşındaki Melek İpek'le gece boyu tartıştı. Tartışmanın ilerleyen bölümünde iddiaya göre, Ramazan İpek, eşini kelepçe takarak darp etmeye devam etti. Ramazan İpek'in kendisini ve çocuklarını öldüreceğini söylemesi üzerine Melek İpek, sabah erken saatte servis yapmak için evden çıkıp bir saat sonra servisten dönen eşinin üzerine av tüfeği ile ateş etti. Melek İpek, daha sonra durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarla bölgeye gelen sağlık ekipleri Ramazan İpek'in yaşamını yitirdiğini belirledi.

MELEK'İN GÖZÜNDEKİ ŞİŞLİK VE MORLUK DİKKAT ÇEKTİ

Döşemealtı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ise evin çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Çiftin iki çocuğu olay yerinden uzaklaştırılırken, Melek İpek gözaltına alındı. Melek İpek'in aldığı darbeler sonucu sağ gözünün şiş ve morluk içinde olduğu görüldü. Evdeki bir camda tüfekten çıkan merminin izi dikkat çekti. Olay yerine gelen çiftin yakınları gözyaşlarına boğulurken, jandarma ekiplerince güçlükle sakinleştirildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Ramazan İpek'in cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

TUTUKLANDI

Gözaltına alınan Melek İpek, savcılıkta bugün şiş ve morluklar içerisindeki gözleriyle ifade verdi. Ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen İpek, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İşkenceci eşini öldüren kadının komşuları konuştu: Melek 'siz karışmayın' diyordu

"MELEK 'SİZ KARIŞMAYIN' DİYORDU"

Melek İpek'in komşusu Bayram Bengü (38), İpek ailesinin cinayet gününde yaşadığı olayları anlattı. Bengü, "Dün Melek'i gördüm çok üzüldüm. Bir kadına o kadar şiddet olamaz. Her evde kavga olabilir, ufak tefek itişmeler olabilir ama bir kadın o hale getirilemez. Son keşfe geldiklerinde ben Melek'in, Melek benim yüzüme baktı. Ben çok kötü oldum. Bir erkek olarak, bir erkek bunu yapamaz dedim" dedi.

Diğer komşusu Havva Bengü (31) ise İpek ailesine oturmaya gittiklerinde sohbet ettiklerini belirterek, "Ramazan abinin bazen kızgın olduğu zamanlar, hakaretleri olurdu. Onun dışında kavgalarına denk gelmedik. Bir sefer servise bindiğimizde Melek'in gözü mordu. Sorduğumuzda kavga ettiklerini söyledi. Bir şey yapabilir miyiz dediğimizde, 'Eşim size karşı kinlenebilir, siz karışmayın' diyordu. Çok bir şeyini anlatmazdı. Ölüm olayına çok şaşırdık" diye konuştu.

Cinayetin gerçekleştiği İpek ailesinin evi ise mühürlendi.

İşkenceci eşini öldüren kadının komşuları konuştu: Melek 'siz karışmayın' diyordu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bengü DHA Haberler

500

Yorumlar (8)

Gün:

Serbest kalır inşaallah. Çocuklarına kavuşsun.

14
2
yanıtYanıtla
GoneGirl:

Entrika kurmuşta olabilir adalet herşeye bakar.

0
2
yanıtYanıtla
Ben:

Eğer kadın ın anlattıkları doğru ise jiç üzülmedim bi pislik kalkmış dünyadsn fakat kadın ve çocuklar için üzgünüm

0
1
yanıtYanıtla
Nerman:

Kadına kalkan eler kırılsın olan çocuklara oldu inşallah çocuklar annelerine kavusurlar

0
0
yanıtYanıtla
Kubze:

Nasıl entrika yaa kadının hali ortada kaç gündür uykularım kaçtı bir an önce cocukalrina kavuşur dualarımız onunla

0
0
yanıtYanıtla
Can:

Valla adam icin hic uzulmedim ama kadin icin cok uzuldum umarim adalet yerini bulur oleni adam yerine koyupta ceza vermezler en kisa zamanda berat eder ve

0
0
yanıtYanıtla
Gulcanbence:

Kadına helal olsun çok iyi yapmış ve tutuklanması saçma zavallı kadın

0
0
yanıtYanıtla
Çiğdem:

Adalete bak beee??

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title