Haberler

Otomobil içerisindeki kadının yüzüne tekme attı! Dehşet anları kamerada

Güncelleme:

Antalya'da bir kişi, tartıştığı kadını araç içerisinde tekmeleyerek darp etti. O anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sosyal medyada paylaşılan ve birçok kullanıcının tepkisine neden olay, dün gece saatlerinde Kepez ilçesi Ünsal Mahallesinde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre park halindeki otomobil içerisinde bir kadınla erkeğin tartışmasını gören başka bir sürücü, durarak onları ayırmaya çalıştı.

Otomobil içerisindeki kadının yüzüne tekme attı! Dehşet anları kamerada

O ANLAR VATANDAŞ KAMERASINDA

Bu sırada çevredeki vatandaş da olan biteni çekmek için cep telefonuyla kayda girdi. Kadının oturduğu ön koltuğa doğru yönelen erkek şahsı, 2 kişi ayırmaya çalıştı. Oldukça korktuğu gözlenen kadın sakinleştirilmeye çalışılırken, erkek şahıs şoför kapısına doğru yönelip elleriyle arabaya tutunarak kadının yüzüne sert bir tekme attı.

Otomobil içerisindeki kadının yüzüne tekme attı! Dehşet anları kamerada

POLİSİ ARADILAR

Tekme sonrası araç içerisinden 'lütfen' sesleri yankılanırken, çevredekiler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kadın ve erkek şahsı ayrı araçlarla polis merkezine götürdü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Antalya Kepez Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (28)

HAKAN ARSLAN:

Erkek denilen şahıs mevzuda haklı bile olsa kadının yüzüne tekme atamaz. Öyle önüne gelen erkek kadına vurursa, her kadının yakınları olayı kabul etmez. vuran adamın iki ayağını kesecek kadar yürekli insanlarda vardır bu memlekette.

22
0
yanıtYanıtla
cevdet karasandalye:

bunları idam etmek gerek

19
2
yanıtYanıtla
kedim uçaktan düştü:

kadınlar size Allahın emanetidir diyen bir dine mensubuz hanımlarına eşlerine zulmedenler yarın karşılarında Allah ve rasülünü bulacaklar

17
3
yanıtYanıtla
SEMA:

GÜCÜ KADINA YETIYODA ONDAN. . KORKAK PİSLİK

19
0
yanıtYanıtla
istanbullu:

yoo yanına gelen adama da gücü yetmiş. .

yanıt0
yanıt1
AMANOS AYISI:

bu muslumanlar kadını ney olarak görüyor bilmem bu dünyada en savunmasız varlık kadindir

8
11
yanıtYanıtla
Fatma:

Müslümanlikla ne alakasi var simdi bir ayinin yaptigi? Sence dünyadaki bütün müslpmanlarmi kadina siddet kulaniyor. Ben sükürler olsun müslüman babamin ne anneme nede biz kizlarini bir kere el kaldirdigini görmedim!!! Bu sadece egitimle alakali bir durum. Senin gibi ayrimcilar yüzünden bu ülke gelismiyor!!!

yanıt3
yanıt0
Ayaz:

İnsanlar demeniz daha dogru bir müslümanlardamı oluyor sanıyosun sen avrupa amerikada olanları görmüyorsun biraz oku türkiyede sade müslüman deil 50 nin üzerinde din var

yanıt1
yanıt0
..........:

sende ayrı bi yaratıksın

yanıt2
yanıt0
Adalet dini islam:

Şimdi bu konunun müslümanlıkla ne gibi bir alakası var kadına şiddet malesef tüm Dünya genelinde olan bir şey bunun ne zamandan beri dini oldu bir kere islamda kadın çok kıymetli bir varlıktır hasta insanların piskolojik davranışlarını müslümanlığa bağlamaya hakkınız yoktur müslümanlar hakkında yorum yapmadan önce müslümanlığı araştırıp öyle yorum yapın belliki sizin müslümanlıkla bir ilginiz yok varsada kulaktan duyma bilgilerle konuşuyorsunuz eğer gerçek müslümanı tanısaydınız veya araştırsaydınız bu yanlış düşünceleri paylaşmazdınız o diğer yorumcununda ne saçmaladığını anlayamadım ne yaşamışsa onamı dayanaraktan yazdınız onuda anlayamadım tek anladığım ikinizde gerçekten saçmalamışsınız böyle bir hakkınız yok

yanıt0
yanıt0
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title