Haberler

Talihsiz Kadın, 10 Yaşındaki Kızını Gözleri Önünde Başından Vurularak Öldürüldü

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta yaşayan talihsiz kadın, 10 yaşındaki kızının gözleri önünde başından vurularak öldürüldü.

Kahramanmaraş'ta bir şahıs, tartıştığı kadını 10 yaşındaki kızının gözleri önünde av tüfeğiyle öldürdü.

KOCASININ ENİŞTESİNİN SİLAHLI SALDIRISINA UĞRADI

İddiaya göre, Onikişubat ilçesi Oruç Reis Mahallesi'nde Emine Yıldız'ın (45) evine gelen kocasının eniştesi Ali K, Yıldız ile tartışmaya başladı. Tartışma sonrası Ali K. av tüfeğiyle Emine Yıldız'ı 10 yaşındaki kızının yanında başından vurdu. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Emine Yıldız'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

TALİHSİZ KADININ OĞLU SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, cinayetin işlendiği evin etrafı geniş çaplı güvenlik çemberine alındı. Hayatını kaybeden Emine Yıldız'ın oğlu sinir krizi geçirirken, bir oğlunun da vatani görevini yaptığı öğrenildi. Annesinin ölümünü gören 10 yaşındaki küçük kız ise polis ekiplerince olay yerinden uzaklaştırıldı.

ŞÜPHELİ 2 SAAT SONRA KISKIVRAK YAKALANDI

Yıldız'ın cenazesi olay yeri incelemesinin ardından Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan şüpheli Ali K. için polis ekipleri il geneli geniş çaplı arama tarama çalışması yaptı. Kendi aracıyla olay yerinden kaçtığı belirlenen Ali K, olaydan yaklaşık 2 saat sonra Dulkadiroğlu İlçesi Abbaslar Mahallesi'nde yakalandı.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kahramanmaraş Emine Yıldız Haberler

500

Yorumlar (14)

Adını yaz y:

Kadına şiddet bitmiyor. . . . bitsin artık. . . . . . . aileye başsağlığı demekten ve küçük kızada bu gördükleri ve annesisliğin acısını gelecek zamanda unuta bilmesi için ALLAH yardım etsin . . bu benim son yorumum. Yoruldum artık her gün kadınlar öldürülüyor . ve yaşamaya. hakları varken. . . onlar kadın onlar anne onun için anneleri evlatsız evlatlarıda annesiz ve babasıs bırakmayın artık. . . diyorum tek dileğim insanların saygı ve sevğiyle yaşaması saygı ve sevgi olduğu müddetce her şey daha güzel

13
0
yanıtYanıtla
banu:

aynı şekilde öldürsünler

8
1
yanıtYanıtla
es:

idam gelsın artık

8
1
yanıtYanıtla
ersin:

tam nefret ülkesi olmuş. . hiç kimse diğerini sevmiyor. ne parti bazında, ne sokak bazında, nede komşuluk bazında. . ülke bitmiş. . yazık ülkeme. .

7
1
yanıtYanıtla
çiçek:

türkiye devleti devlet değil tuttuğunu cezaevinde krallar gibi besliyor ohh ne rahat en iyi adalet bizim amerika''da yani idamdır

3
0
yanıtYanıtla
starx:

silaha durun denmeli artik

3
0
yanıtYanıtla
lazoğli:

eeeyy iddaaaammm nerdesinnn ahh ahh

3
0
yanıtYanıtla
cumali:

seytan gine yendi bir aileyi perisan etdi o yuzden sabir etmek ibadetle olur Allahu teala olmuyan gonuller de seytan cirit atar ibadetlerimizi aksatmayalim imtihan dunyasinda yenilgiye ugramayalim

2
0
yanıtYanıtla
bilal:

devlet herkezin evvine bekçimi dikecek insanlar merhametsizse devlet ne yapsın allahrahmet eylesin kedini birşeysanan budalar elline tüfeyialınca adamsanıyor kedini zavallı arkadaşim 17yedi yaşıdasın heralde 20yılönce insanların neleryaşadığının bilmiyor zavallı

2
0
yanıtYanıtla
Kardelen:

Bir yetkilide bir çift laf etsin yahuu . Düşmüşler kendi dertlerine varsa yoksa koltukları , yazıklar olsun aslında bunların derhal istifayı basmaları lazımda nerde fıtratlarında yok böyle bir şey kazık çakmışlar sanki .

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title