Haberler

Annesi gözleri önünde darbedilen küçük kızın söyledikleri yürek dağladı: Babamı görürsem taş atarım

Güncelleme:

Samsun'da İbrahim Zarap, 5 yaşındaki kızının gözleri önünde eski eşi E.M.'yi darbetti. O ana ilişkin görüntüler Türkiye gündemine otururken, E.M.'nin annesi Dursune M. açıklamada bulundu. Kızının sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Dursune M., torununun babasını görmek istemediğini söyledi ve "'Babamı görürsem taş atarım' diyor" dedi.

Samsun'da geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda, İbrahim Zarap sokak ortasında 5 yaşındaki kızlarının yanında eski eşi E.M.'yi öldüresiye dövdü. Kadının kafasına defalarca tekme ve yumruklar atan saldırgan, kızının 'anne' diye ağlamasına rağmen E.M.'nin kafasını beton zemine vurdu.

SALDIRGAN TUTUKLANDI

Olaya ilişkin görüntüler infial yaratırken, gözaltına alınan Zarap, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Saldırgan, 'öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı.

Annesi gözleri önünde darbeden kızın söyledikleri yürek dağladı: Babamı görürsem taş atarımDursune M.

"BİZ ONLARI HİÇ AYIRMADIK VE BAZI ŞEYLERE GÖZ YUMDUK"

Darbedilen E.M.'nin annesi Dursune M., konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Kızının durumunun iyi olduğunu belirten Dursune M., "Çok şükür sağlık durumu iyiye gidiyor, tek tesellimiz de bu zaten. Ancak psikolojisi hiç iyi değil, zaman zaman ağlıyor. Kafasına darp aldığı için yüzü, gözü mor halde. Torunum annesinin ne durumda olduğunu biliyor, babasını artık görmek istemiyor ve annesinin hastanede olduğunu da biliyor. Zaten sadece çocuğu görmek istediği zaman bir araya geliyorlardı. Onun dışında bir ilişkileri yoktu, torunum babasına çok düşkündü, biz de onları hiç ayırmadık ve bazı şeylere göz yumduk" dedi.

Annesi gözleri önünde darbeden kızın söyledikleri yürek dağladı: Babamı görürsem taş atarım

"'BABAMI GÖRÜRSEM TAŞ ATARIM DİYOR'"

Açıklamalarına devam eden Dursune M., "Ama artık görmek istemiyor, 'babamı görürsem taş atarım, artık onu görmek istemiyorum' diyor. İbrahim Zarap, huzursuz bir çocuktu, bir gün iyi, bir gün kötü oluyordu, ne yapacağı belli olmuyordu. Kızım zaten bu nedenle ayrıldı ama boşandıktan sonra 'barışalım, ben düzeleceğim' diyordu. Ama hiçbir düzelme belirtisi göstermedi, kızım da barışmak istemedi. Daha önce de sokak ortasında kızıma saldırdı, kendisinden şikayetçi olduk ve uzaklaştırma aldı. Kızım şikayetçi oldu ama ertesi gün serbest bırakıldı" şeklinde konuştu.

"BENİM EVİMDE DE KIZIMA SALDIRDI, BİZİ DE TEHDİT ETTİ"

Dursune M. açıklamalarının devamında şöyle konuştu: "Tüm yetkililer yanımızda oldu, herkese çok teşekkür ediyorum. En ağır cezayı alsın, bu zaman kadar bize çok çektirdi. Hepimizin psikolojini bozdu. Her gün haber duymaktan bıktık ve yorulduk, kadına şiddete artık dur denilsin ve bitsin artık. İbrahim Zarap'ın ailesi benim küçük kızımı ve eşimi aramış, ben kimseyle konuşmadım, kızımı da aramadılar. Sosyal medyada yer alan görüntülerin birazını izleyebildim, ancak hepsini izleyemedim. Torunumun o sesinden dolayı uyuyamıyorum, uyusam bile torunumun sesiyle uyanıyorum. Torunumun, şu an durumu iyi, kuzenleri de yanında. Bazen 'anneme vurdu, annem çok ağladı' diyor. Kızım, İbrahim'i 3-4 kez şikayet etti. İlk önce böyle darp olayları yoktu, sonradan şiddet uygulamaya başladı. Kızımın boşanmasını yediremedi ve ondan dolay bunları yaptı. Uzaklaştırma alındı, benim evimde de kızıma saldırdı. Bizi de tehdit etti"

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

Akşit:

Karı koca arasına girilmez ister döver ister sever linç etmek sizin haddinize değil.

2
12
yanıtYanıtla
ela:

yaaa heeee heeee

yanıt0
yanıt1
Baba:

Sen nasil bir adamsinki Kadina el kaldiriyorsun hemde cocugunun gözleri önünde Ahlak vicdan merhamet diye bir duygu kalmamis böyle mahluklarin icinde Arkadas gün gecmiyorki bir Aile drami duymayalim Kimi Karisini vurur kimi Kocasini bucaklar Kimi babasini döver kimi Annesini keser Bazilari isi degisik yöntemlere vurup Esini Cocugunu Kaynar suyla haslar ulan ne hale geldik üc günlük dünyada bu ne kin bu ne nevret yahu Hayvanlar dahi birbirlerine saygi gösterirken insan neden canlinin derdi nedir?

10
3
yanıtYanıtla
bb:

Tabi başına gelmeden bilemezsin bur da bu şekilde konuşmak kolay.

yanıt1
yanıt0
BABA12:

O CANİYE EN ÜST DERECEDE CEZA UYGULAMAYAN HAKİM''DE İNSANLIKTAN NASİP ALMAMIŞTIR.

10
1
yanıtYanıtla
NIHAHAHAH:

HAHHAHA , , EVET AVRUPA VE AMERIKANIN HAYATI YANLIZLIKLA GEÇEN , , YANLIZ VE TEK KALMIŞ ERKEK VE KADINLARIN DUNYASI BIZEDE YAVAS YAVAS GELIYOR ÇOKK GIZALLL COK GIZALLLL

0
10
yanıtYanıtla
EVLILERIN BITMEYEN SORUNLARI:

ÇOK BASIT EVLENMEYIN ABİİ , HAYATTA KALMAK ICIN EVLENMEYE IHTIYACINIZ YOK KI?? HAYATTA KALMAK ICIN ÇALIŞIP PARA KAZANMANIZ YETERLI!!!

6
0
yanıtYanıtla
Selin:

Evlenirken en önemli kriterlerinizden biri bu adamdan baba olur mu veya bu kadından anne olsun.cevabınız hayır veya bilmem ki ise evlenmeyin. Çocuğunuzun geleceğini mahvetmeyin.

2
1
yanıtYanıtla
İstanbul:

Aslında eşine yada bir başka bayana saldıran o kişilerin çoğu gizli saklı çok şeylerini var sonra pişmanlık duygusu sinirleri bozuluyor ve yakınından çıkartıyor hırsını

0
0
yanıtYanıtla
bir birey:

Türk toplumunda kadınların yeri ve önemi her zaman başka olmuştur. tarihte bilinen ilk kadın hükümdarın Türk olduğu bilinir. Eski zaman devletlerinde eri sefere çıkan kadınlar beyliğe devletine vekalet ederlermiş. bakılması gereken şey toplumun kültürel yozlaşması olmalı. zira bu sorun kartopu etkisi gibi zamanla büyüyerek aşılmaz hale geliyor. eğer sorun kökten çözülebilirse ki bunun yolları var o zaman kendinden daha zayıf bir canlıya zarar veremez insan.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title