Haberler

Anneleri Tarafından Boğazı Kesilen 3 Kardeş Yan Yana Defnedildi

Güncelleme:

Adana'da anneleri tarafından boğazları kesilerek öldürülen 3 kardeş yan yana defnedildi. Yakınları talihsiz çocukların mezarlarını ziyaret edip dualar okudu.

Adana'da anneleri Selma Cice (27) tarafından boğazları kesilerek öldürülen Mehmet Emin (10), Semanur (8) ve Mahmut'un (4) yan yana defnedildikleri mezarlarını yakınları ziyaret edip dualar okudu. Diğer taraftan, çocuklarını katlettikten sonra intihara kalkışan Selma Cice'nin bilincinin açıldığı, ifadesinin alınacağı öğrenildi.

CİNNET GETİREN ANNE, 3 ÇOCUĞUNUN BOĞAZINI KESTİ

Yüreğir ilçesindeki Geçitli Mahallesi'nde yaşayan ve çok fazla harcama yaptığı için eşi Cabbar Cice ile sürekli tartıştığı iddia edilen Selma Cice, dün evinde çocukları Mehmet Emin, Semanur ve Mahmut'un boğazlarını bıçakla kestikten sonra bileklerini keserek intihar girişiminde bulundu.

Anneleri Tarafından Katledilen 3 Kardeş Yan Yana Defnedildi

BABA EVE GİRDİĞİNDE, 3 ÇOCUĞUNUN CANSIZ BEDENİNİ BULDU

Gürültü üzerine eve koşan komşular, tüm kapıların kilitli olduğunu fark etti ve durumu baba Cabbar Cice'ye bildirdi. Bir düğüne katılmak üzere Gaziantep'e giden Cabbar Cice, yoldan dönüp evine geldi. Cabbar Cice, evine girdiğinde 3 çocuğunu da boğazları kesilmiş halde ölü buldu. Bilekleri kesilmiş halde ağır yaralı bulunan anne Selma Cice ise ambulansla götürüldüğü Şehir Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Anneleri Tarafından Katledilen 3 Kardeş Yan Yana Defnedildi

3 KARDEŞ YAN YANA DEFNEDİLDİ

Anneleri tarafından katledilen Mehmet Emin, Semanur ve Mahmut'un cenazeleri dün akşam yapılan otopsinin ardından Geçitli Mahallesi'ndeki aile mezarlığına yan yana defnedildi.

Anneleri Tarafından Katledilen 3 Kardeş Yan Yana Defnedildi

DÜĞÜNDEN TAZİYE EVİNE GİTTİLER

Cabbar Cice'nin yakınları ve akrabaları, önce çocukların mezarlarını, ardından taziye evini ziyaret edip dualar okudu. Olay günü Gaziantep'te yapılan düğünün sahipleri ve düğüne katılanlar da taziye evine gelip baba Cabbar Cice'yi teselli etmeye çalıştı. Acılı baba Cabbar Cice, olaya ilişkin gazetecilere açıklama yapmak istemediğini söyledi.

Anneleri Tarafından Katledilen 3 Kardeş Yan Yana Defnedildi

AĞIR YARALI ANNENİN BİLİNCİ AÇILDI

Öte yandan, hastanede yoğun bakımda tedavi gören Selma Cice'nin bilincinin açıldığı, yakında jandarma tarafından ifadesinin alınacağı öğrenildi. Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'nın olayla ilgili soruşturmasının sürdüğü belirtildi.

Anneleri Tarafından Katledilen 3 Kardeş Yan Yana Defnedildi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Geçitli Selma 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (25)

Adını yazın:

Belkide kocası hergün dövüyordur işkence ediyordur küçümsüyordur resminden de öyle tip birine benziyor çok duyduk böyle konuları kaynana kaynata görümce kayın dövdüğünü aşşahladıklarını eziyet ettiklerini Allah kimsenin başına vermesin ozaman insanda ne akıl kalır ne vicdan insan ozaman şeytanlaşır buda öyle olmuş belli çocuklarını öldürüp kocasından intikam almak istemiş olabilir erkekler güçlerini kadınlar üzerinde test edeceklerine gitsinler odun kırsınlar yada sessiz biryerde bağırsınlar

6
6
yanıtYanıtla
Kader:

Intikami kendi uzerinde deneseymis baksana kendine kiyamamis üc masum melege gucu yetmis :( Kanun var mahkeme var adalet var madem oyleydi hakkini savunup kendini de evlatlarini da kurtarabilirdi oldurecegine...

yanıt0
yanıt0
İsimsiz:

İnsanları tanımadan bu kadar rahat konuşamazsınız. Sürekli babaya yoğunlaşmalar var. Babanın durumunu bilmeden ailenin yaşantısını bilmeden 3 satırlık asıllı asılsız bir ifadeyle kimseyi yargılayamazsınız.

yanıt0
yanıt0
v a t a n d a ş:

bu haberin yorumuna söz bulamadım

12
0
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

HER ŞEYİN BİTDİĞİ YER . . .

10
0
yanıtYanıtla
alper:

o (3) çocuktan ne istedin sen iyileşte cezanı hapiste çekersin ömür boyu vicdan azabı çekersin inşallah

8
1
yanıtYanıtla
Anamur:

Ne Adanaymış arkadaş!

8
1
yanıtYanıtla
psikoloji:

belkide psikolojik bir rahatsızlığı vardı birşey diyemiyorum kendinde olan anne baba evladına kıyamaz kendinide öldürmeye çalışmış belkide çocuklarıyla birlikte farklı bir aleme geçeceğini düşünmüş olabilir bişey diyemiyorum hepsinede çok üzüldüm ben anneyede üzüldüm kafasının içinde nasıl bir çözemediği kurgu vardıki böyle yaptı evlerden ırak olsun büyük konuşmamalıyız hiçbirşey için

8
1
yanıtYanıtla
kız babası:

mevlam af eylesin Allah''ım böyle acıyı düşmanıma yaşatmasın mevlam ailesine sabır ihsan eylesin yavrucakların mekanı cennet olsun . . .

8
0
yanıtYanıtla
KenNoKage:

Evlenmeden önce iyice araştırıp ona göre karar vermek lazım. Sadece sevgiyle, aşkla yürümez. Dini görevlerini yerine getiriyor mu? Ailesiyle, çevresiyle, komşularıyla iyi geçiniyor mu? Huyu nasıl? Bunların çoğu önemsenmiyor. Maddi durumun iyi değilse, evin yoksa çocuk yapmayacaksın, ya da bir tane yapacaksın.

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title