Haberler

Ankaralılar Ahmet Berker ve Orkestrası İle 'Caz'a Doydu

Güncelleme:

Ankaralıların büyük ilgi gösterdiği ve her etkinlikte ziyaretçileri başka bir sürpriz programın karşıladığı İncek Loft'da önceki akşam caz konseri hayata geçirildi.

Ünlü caz sanatçısı Ahmet Berker ve orkestrası 19 Ağustos gecesi İncek Loft'da Ankaralılar ile bir araya gelerek caz ziyafeti sundu.

Ankara'nın yeni yaşam merkezi İncek'te hayata geçirilen ve yaşamın başladığı İncek Loft projesinde yaz boyunca projede oturanlar ile tüm Ankaralıların davet edildiği etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor.

19 Ağustos Cumartesi gecesi düzenlenen etkinliklerinin bu ayağında müzikseverlere caz müzik ziyafeti sunuldu. Türkiye ve yurtdışında caz müziğinde önemli konser programlarına imza atan Ahmet Berker ve orkestrasının sahne aldığı gecede, Berker'e DJ performansı da eşlik etti. Saat 20:30'da başlayan program perdelerini DJ Performansı ile açtı. Saat 20:45'te sahne alan Ahmet Berker caz müziğinin önemli seçkilerini müzikseverlere sundu. Berker'in ardından tekrar DJ performansı yapıldı ve gece sonlandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Berker Loft Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title