Haberler

Ankaralı Ayşe Kumluca'da Hem Coştu Hem Coşturdu

Antalya'nın Kumluca Belediyesi tarafından düzenlenen 14.Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında sahne alan Ankaralı Ayşe, Kumlucalıları coşturdu.

Antalya'nın Kumluca Belediyesi tarafından düzenlenen 14. Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında sahne alan Ankaralı Ayşe, Kumlucalıları coşturdu.

Kumluca Belediyesi tarafından bu yıl 14.'sü düzenlenen Tarım ve Seracılık Festivali'nin akşam etkinliklerinde halk müziği sanatçısı Ankaralı Ayşe Dinçer sahne aldı. Konser öncesi Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya festival kapsamında düzenlenen halı saha futbol turnuvasının sponsorları ve Yörük göçüne katılan köy ve mahalle muhtarlarına plaketlerini takdim etti. Daha sonra sahneye şarkılarını kendine has tarzı ve üslubu ile seslendiren Ankaralı Ayşe Dinçer çıktı. Hayranları tarafından alkışlarla karşılanan Ankaralı Ayşe, sahne performansı ile tam not aldı. Yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan Ankaralı Ayşe, seslendirdiği oyun havaları ile Kumlucalıları coşturdu. Şarkılarını sahne dansı ile destekleyen Ankaralı Ayşe, sık sık hayranları ile sohbet etti. Hayranlarından birinin karşılıksız aşk yaşadığını öğrenen Ankaralı Ayşe, genç hayranı Ömer Kaptan'ı sahneye davet etti. İkilinin sahnedeki diyalogları Karatepe Stadı'nı dolduran binlerce kişiyi kahkahaya boğdu. Aşık olduğu kız ile telefonu olmadığı için görüşemediğini söyleyen Kaptan'a Ankaralı Ayşe, telefon alması için yardımcı olacağını söyledi. Ardından konserine devam eden Ankaralı Ayşe, sahneden inerek hayranlarının yanına gitti. Ses sistemleri ve zaman zaman sandalye üzerinde konser veren Ankaralı Ayşe'ye dokunabilmek için hayranları birbirleriyle yarıştı.

Ankaralı Ayşe'nin hareketli şarkılarına Kumlucalılar da eşlik etti.

Konser sonunda Ankaralı Ayşe'ye Kumluca Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Çataltepe tarafından fincan takımı hediye edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Hüsamettin Çetinkaya Kumluca Belediyesi Ayşe Dinçer Antalya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title