Haberler

Ankara-Konya seferini yapan YHT Konya'ya ulaştı

Güncelleme:

- Ankara-Konya seferini yapan YHT Konya'ya ulaştı Korona virüs (Covid-19) salgını tedbirleri kapsamında 2 ay önce durdurulan ve bugün itibariyle başlayan Yüksek Hızlı Tren seferleri kapsamında Ankara'dan yola çıkan YHT Konya'ya geldi.

- Ankara- Konya seferini yapan YHT Konya'ya ulaştı

KONYA - Korona virüs (Covid-19) salgını tedbirleri kapsamında 2 ay önce durdurulan ve bugün itibariyle başlayan Yüksek Hızlı Tren seferleri kapsamında Ankara'dan yola çıkan YHT Konya'ya geldi.

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında 28 Mart'tan itibaren YHT seferlerine ara verildi. Normalleşme adımları ile birlikte YHT seferleri de bugün itibariyle başladı. Konya Tren Garında dün yapılan hazırlıkların ardından bugün saat 08.00'da Konya'dan İstanbul'a ilk YHT seferi gerçekleşti. Konya - İstanbul seferinin ardından 8.30 treni Konya'dan Ankara'ya hareket etti. Saat 08.30'da ise Ankara'dan hareket eden yüksek hızlı tren ise 10.17'de Konya'ya ulaştı. Sabah ve akşam ikişer sefer ile devam edecek olan YHT saat 17.30 İstanbul ve 18.15 Ankara seferleri ile sürdürülecek.

Ankara-dan Konya'ya gelen Turan Tufan, "Yolculuğumuz çok güzel geçti, sosyal mesafeye uyduk. Gayet güzel ve konforlu bir seyahatimiz oldu. Devlet Demir Yollarına teşekkür ederiz. Sosyal mesafe uyumu olarak gayet iyiydi, bir problem yok. Gayet başarılı. Biz oto alım satımı ile uğraşıyoruz, araba aldık onun için geldim" ifadelerini kullandı.

Hamza Adıyaman ise, sosyal mesafeye uyduklarını, önceki yolculuklarının kalabalık ve yiyecek servisinin olduğunu belirterek araba alım satımı için Konya'ya geldiğini söyledi.

Cesim Korkmaz da, "Mesafeli geldik birer metre mesafe ile zaten bir koltuk boştu. Yolculuk güzel geçti. Tapu müdürlüğünde işimiz vardı onun için izin belgemizi alıp geldik. Akşam da tekrar dönüş için bilet aldık" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Ankara Konya Genel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title