Haberler

Ankara Devlet Tiyatrosu 4 Oyunla, 10. Kıbrıs Tiyatro Festivali'nde

Ankara Devlet Tiyatrosu, 2 Ekim'de açılacak yeni sezona hazırlık çalışmalarının yanı sıra yurt dışı turnelerini de sürdürüyor.

Ankara Devlet Tiyatrosu, 2 Ekim'de açılacak yeni sezona hazırlık çalışmalarının yanı sıra yurt dışı turnelerini de sürdürüyor.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nden (DT) yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankara Devlet Tiyatrosu 4 oyunla, 10. Kıbrıs Tiyatro Festivali'ne katılacak.

KKTC Lefkoşa Belediyesi'nin 3-30 Eylül tarihleri arasında düzenleyeceği 10. Kıbrıs Tiyatro Festivaline katılacak Ankara Devlet Tiyatrosu'nun turne programı şöyle:

"Sırça Kümes (Cam Biblolar)" 11 Eylül'de, saat 21.00'de, Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi'nde sahnelenecek.

"Soğuk Bir Berlin Gecesi" 17 Eylül'de, saat 21.00'de Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi'nde sahnelenecek.

"Bir Delinin Hatıra Defteri" ise 24-26 Eylül tarihlerinde, Halk Sanatları Derneği Lokali'nde sanatseverlerle buluşacak.

"Rab Şeytana Dedi Ki" 27 Eylül'de, saat 21.00'de Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi'nde beğeniye sunulacak.

Muhabir: Şenay Ünal

Yayıncı: Selçuk Aval - ANKARA

Kaynak: AA / Güncel

Ankara Devlet Tiyatrosu Devlet Tiyatroları Kıbrıs Eylül Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title